ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Αρχιπροπονητής στη Λάρισα ο Στέφανος Γαϊτάνος

Όπως έγραψε σε χθεσινό δημοσίευμα της η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ της Λάρισας, ο Στέφανος Γαιτάνος θα ανήκει στο προπονητικό τιμ της Θεσσαλικής ομάδας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ένας ποδοσφαιρικός «θρύλος» της Βέροιας , ο αποκαλούμενος «στρατηγός» Στέφανος Γαϊτάνος, θα αναλάβει υπεύθυνος όλων των μικρών τμημάτων της ΑΕΛ χάρη σε μια κίνηση που αιφνιδιάζει τους πάντες από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξη Κούγια.

Ο Γαϊτάνος έχει την πατρότητα μερικών σημαντικών ποδοσφαιριστών της περιοχής που πρόσφεραν στο ελληνικό ποδόσφαιρο όπως ήταν ο Βασίλειος Τσιάρτας (Αλεξάνδρεια), ο Αλέξανδρος Αλεξανδρής (Βέροια), ο Παντελής Καφές (Πόντιοι Βέροιας), ο Νίκος Νταμπίζας (Πόντιοι Βέροιας), ο Ανδρέας Νινιάδης (Βέροια FC), Δημήτριος Γελαδάρης (Πόντιοι Βέροιας) και Ηλίας Ατματσίδης (Πόντιοι Βέροιας).

Ο Στέφανος Γαϊτάνος γεννήθηκε το 1948, σαν ποδοσφαιριστής είχε μεγάλη καριέρα στη Βέροια ενώ αγωνίσθηκε και στον Απόλλωνα Αθηνών.

Αποσύρθηκε από το ποδόσφαιρο το 1978 για να ολοκληρώσει τις σπουδές του στη Νομική σχολή.

Προπονητής διετέλεσε στο Μακροχώρι, στη Νάουσα (3,5 χρόνια στη Β' εθνική), Αλεξάνδρεια, Εορδαϊκό αλλά και στη Βέροια σαν πρώτος προπονητής καθώς και πολλές φορές ως υπηρεσιακός (σε μία σεζόν κάθισε τρεις φορές).

Ο Γαϊτάνος θα έχει άμεση συνεργασία με τους τρεις προπονητές που θα αναλάβουν τις ομάδες Κ20, Κ17 και Κ15(θα γίνει από την ερχόμενη σεζόν).

Προπονητής στην Κ20 θα είναι ο Ζήσης Ζιάγκας, στην Κ17 ο Βασίλης Μπακογιάννης και στη Κ15 ο Γιάννης Παπαϊωάννου.

Η παρουσία του Γαϊτάνου έχει ως στόχο να αξιοποιήσει η ΑΕΛ την περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας που δεν έχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα και μπορεί με δέλεαρ την κατηγορία να απορροφήσει πολλά ταλέντα της περιοχής