ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Λευκή ισοπαλία για «Κίτρινους» και «Κόκκινους»

Το αποτέλεσμα του Σαββατιάτικου αγώνα μεταξύ των ερασιτεχνών παλαιμάχων ποδοσφαιριστών αδικεί τους «Κίτρινους», οι οποίοι χάνοντας σωρεία ευκαιριών, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο άφησαν να περάσει αναξιοποίητη μια αγωνιστική.

Με τους δαιμόνιους Τσιουμέλα, Μιχαηλίδη και Λέτσιο δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην άμυνα των «Κόκκινων».

Ο Λέτσιος από τα πλάγια και ο Μιχαηλίδης μαζί με τον Σπανό από το κέντρο βοηθούσαν τον Τσιουμέλα να δημιουργεί προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Οι «Κόκκινοι» δεν μπόρεσαν να μπουν στο πνεύμα του παιχνιδιού παραμένοντας στην καλή επίδοση της προηγούμενης αγωνιστικής. Έχοντας σε μέτρια μέρα την επιθετική τους γραμμή δεν μπόρεσαν να ενοχλήσουν τον τερματοφύλακα των «Κίτρινων» Ορδουλίδη, ο οποίος πέρασε ένα από τα πιο ήσυχα απογεύματα του.

Το φιλμ του αγώνα

Ο Τσιουμέλας με πολύ ωραίο σουτ αναγκάζει τον Παρταλίδη να αποκρούσει εντυπωσιακά και ο Μιχαηλίδης από την κλειστή γωνία προσπαθεί να βάλει γκολ αλλά στέλνει τη μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.

Στις ευκαιρίες του αγώνα θα μπορούσαμε να καταγράψουμε την περίτεχνη ενέργεια του Χ.Λέτσιου ο οποίος κάνοντας δύο ντρίπλες έξω από την περιοχή και περνώντας δύο αμυντικούς, αντί να πασάρει σε ανοιχτό συμπαίκτη του αυτός προτιμά να ντριπλάρει άλλους τρεις, χάνοντας τη μπάλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήθηκαν μικροευκαιρίες με καλύτερη όλων αυτή του Τσιουμέλα, ο οποίος δεν προλαβαίνει την σέντρα του Σπανού από δεξιά.

Επιτυχές το κοουτσάρισμα του κ.Ντίνα με εξαίρεση την αντικατάσταση του πολύ καλού μέχρι εκείνη την στιγμή Λέτσιου.

Πολύ καλή η διαιτησία του Χ.Ιωσηφίδη.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Παρταλίδης, Τσιρέλας, Μωυσιάδης, Παυλίδης, Ορφανίδης, Ζαχόπουλος (Θεοδοσιάδης), Ιωαννίδης Γ. (Μπατσής), Βασιλείου, Χαιριστανίδης, Νικολαίδης, Τσαντεκίδης, Νατσιόπουλος.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ορδουλίδης, Ντίνας, Λέτσιος (Τοπούζης), Γκανάς, Σπανός, Παπαδόπουλος Θ. (Τσολακίδης Α.), Ξενόπουλος Ν. (Κυρατζόπουλος), Μιχαηλίδης, Σταματιάδης, Τσιουμέλας, Ανάστου Σ. Σούλης Σ.