ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το 50 – 50 ζητάει το Μακροχώρι από τη διαιτησία

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Μακροχωρίου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Μαλούτα στο ισόπαλο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Όταν από τα 7 παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα στα 5 συναντάς την εξόφθαλμη αδικία του διαιτητή, είναι αφέλεια να πιστεύεις ότι πρόκειται για ανθρώπινα λάθη και για απλή σύμπτωση. Τα ανθρώπινα λάθη γίνονται και για τις δύο πλευρές και σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δε νοείται σύμπτωση.

Κάτι άλλο πρέπει να συμβαίνει... τί;

Εμείς απλά υποψιαζόμαστε κάποιους ή κάποιοι άλλοι προφανώς γνωρίζουν περισσότερα;

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η διαιτησία του τελευταίου παιχνιδιού που προσπάθησε φιλότιμα μέχρι και την ενιάλεπτη καθυστέρηση, σε ένα παιχνίδι που δεν υπήρχε διακοπή. Επίσης η ομάδα μας διαμαρτύρεται για 3 φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα: 2 καθαρά πέναλτι και 1 ανύπαρκτο οφσάιντ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για άλλους... υπάρχουν και τα βίντεο του αγώνα.

Υποσχόμεθα στον κόσμο του Μακροχωρίου ότι δεν πρόκειται με τίποτα να εξαργυρώσουμε τα ιδανικά μας και την αξιοπρέπεια της ιστορικής μας ομάδας με κάτι που δικαιούμαστε: ΤΟ 50/50»