ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η ανατροπή του αιώνα με «ήρωα» τον Ημαθιώτη Π.Παναγιωτίδη

Τον Πόλυ Παναγιωτίδη οι λίγο παλαιότεροι σίγουρα τον γνωρίζουν, αφού έχει αγωνιστεί στις αρχές της 10ετίας του 2000 με τα χρώματα της γενέτειράς του της ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και στη συνέχεια με της ΒΕΡΟΙΑΣ, όταν η «Βασίλισσα» αγωνιζόταν στη Δ΄Εθνική και μάλιστα την περίοδο που κέρδισε την άνοδό της στη Γ΄.

 Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον οδήγησαν στη Μεγαλόπολη της Αρκαδίας, όπου δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο. Τελευταία αγωνίζεται με την ομάδα του Πανιωνίου, στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Αρκαδίας και πριν λίγες ημέρες, σε αγώνα κυπέλλου πέτυχε κάτι απίστευτο. Διαβάστε παρακάτω τι έγραψε το ArcadiaPortal.gr, καθώς και το videoαπό τις επίκαιρες φάσεις με πρωταγωνιστελι τον Ημαθιώτη ποδοσφαιριστή:

«Ένα απίστευτο παιχνίδι, ένα παιχνίδι με τρομερό ρυθμό έξι συνολικά γκολ, μεγάλες χαμένες ευκαιρίες, αγωνία και ένα συναρπαστικό φινάλε πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 2 Οκτωβρίου στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας με τον Πανιώνιο να κάνει την ανατροπή και να επικρατεί με 3-4 στην διαδικασία των πέναλτι του Μαντινειακού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Πόλις Παναγιωτίδης ο οποίος με ένα προσωπικό κρεσέντο και ‘’one man show’’ στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα σημειώνοντας χατ-τρικ πέτυχε ένα μοναδικό κατόρθωμα που όμοιο του σπάνια βλέπουμε στα γήπεδα καθώς από θέση κεντρικού αμυντικού πέτυχε τρία γκολ και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το παιχνίδι με βάση τον ρυθμό του και από τις δύο ομάδες και το τρομερό του φινάλε αποτελεί διαφημίσει για τον Αρκαδικό ποδόσφαιρο με τον Πανιώνιο να καταφέρνει να γυρίζει παιχνίδι από 3-1 στο σε 3-3 στο 93’ και τελικά να παίρνει την πρόκριση στην ‘’Ρώσικη ρουλέτα’’ της διαδικασίας των πέναλτι».