ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Το αφιέρωμα της εφημερίδας "Κ" στην Α1 ΕΠΣΗ

Η ΚΕΡΚΙΔΑ στο φύλλο της Δευτέρας παρουσίασε στοιχεία και το πάρε δώσε των ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ένα από τα πιο δυνατά πρωταθλήματα των τελευταίων ετών αναμένεται να διεξαχθεί φέτος στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας και αυτό γιατί οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί σημαντικά, κυρίως όμως οι δύο ομάδες του Ρουμλουκιού, ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ και ΤΡΙΚΑΛΑ, οι οποίες εμφανίζονται ως οι επικρατέστερες για την διεκδίκηση του τίτλου.
Ως αουτσάιντερ είναι άλλη μια ομάδα από το Ρουμλούκι, ο ΠΑΟΚ ΑΛ., καθώς και η ΕΠΙΣΚΟΠΗ Ν. από την περιοχή της Νάουσας.
Ας δούμε το πάρε δώσε των 15 ομάδων που θα πάρουν μέρος στο πρωτάθλημα, αφού η Ειρηνούπολη η οποία πρωταγωνιστούσε τα δύο τελευταία χρόνια, δεν κατεβαίνει στο πρωτάθλημα.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
Την ποιο εντυπωσιακή ενίσχυση έκανε η ομάδα της Αλεξάνδρειας η οποία απέκτησε πέντε πρωταθλητές (Καφέ, Σαρηγιαννίδη, Λαμπριανίδη, Αβραμόπουλο και Ηλιάδη), τον Νίκο Ξαγοράρη που επιστρέφει μετά από 3 χρόνια απουσίας από την Ημαθία καθώς αγωνιζόταν στα πρωταθλήματα της Κρήτης αλλά και έναν παλιό γνώριμο τον Κώστα Χαλβατζή με την γραμμή κρούσης πλέον να είναι το δυνατό χαρτί στα χέρια του Κυριάκου Καρασαββίδη, ο οποίος παραμένει για ακόμη μια χρονιά στον πάγκο της ομάδας και δείχνει πλέον ότι έχει αποκτήσει την εμπειρία να οδηγήσει την ομάδα της Αλεξάνδρειας προς το πρωτάθλημα που είναι και στόχος για την ομάδα του Γιδά. Η ομάδα της Αλεξάνδρειας θα κινηθεί για τρεις ακόμη παίκτες με στόχο να κάνει ακόμη ποιο ανταγωνιστικό το ρόστερ της.
Αποκτήθηκαν : Βαγγέλης Αβραμόπουλος (Νάουσα), Δημήτρης Αντωνίου (Από ομάδα της Κρήτης), Κώστας Γιοβανόπουλος (Νησέλι),  Γιάννης Γκιουλέκας (Ακαδημία Βέροιας),Γρηγόρης Ηλιάδης (Νάουσα),  Δημήτρης Καφές (Νάουσα), Σωκράτης Λαμπριανίδης (Νάουσα), Νίκος Ξαγοράρης (Ιεράπετρα), Κώστας Πιπιλιάρης (Άραχος), Νίκος Σαρηγιαννίδης (Νάουσα), Φλογκέρτ Σκούρα (Άραχος), Κώστας Χαλβατζής (Τρίκαλα)
Αποχώρησαν : Σωτήρης Αρβανίτης (Παλαιοχώρι), Νίκος Θεοδωρόπουλος (Ροδοχώρι), Άρης Κούκλας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Γιώργος Νικολόπουλος (Πλάτανος)
ΑΡΑΧΟΣ
Ο Άραχος συνεχίζει για ακόμη μια χρονιά με τον Χρήστο Υφαντίδη στην άκρη του πάγκου του. Στο ρόστερ ωστόσο υπάρχουν πολλές διαφοροποιήσεις μιας και αποχώρησε το μεγαλύτερο μέρος των παικτών που πέρσι αποτελούσαν το βασικό κορμό της ομάδας των Ποντίων.
Ηχηρότερες αποχωρήσεις αυτές των αδερφών Κίτσα οι οποίες αποδυνάμωσαν πολύ τον επιθετικό τομέα. Η διοίκηση του Αράχου ωστόσο δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και ενίσχυσε το ρόστερ της με πολλούς και ποιοτικούς παίκτες.
Αποκτήθηκαν : Κώστας Αραμπατζής (Κουφάλια), Μάριος Αργυρόπουλος (Ακαδημία Βέροιας), Γιώργος Βασιλείου (Κουφάλια), Μπάμπης Βρεττός (Βεργίνα), Κυριάκος Θεοδώρου (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Πασχάλης Καραπίττας (Κουφάλια), Δημήτρης Λαγογένης (Εσώβαλτα), Άδωνις Μαυρομάτης (Μικρό Μοναστήρι), Χρυσοβαλάντης Μπεκτάς (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας),Ντέιβις*,  Χρήστος Σαντίδης (Καψόχωρα), Χρήστος Τόζογλου (Λιανοβέργι), Ραφαήλ Χαρισόπουλος (Λιανοβέργι)
*αποκτήθηκε από ομάδα της Θεσσαλονίκης και είναι Σενεγαλέζος.
Αποχώρησαν : Νίκος Αποστολόπουλος (Αγκαθιά), Ματθαίος Δεμπρόπουλος (Λιανοβέργι), Γιώργος Κίτσας (Τρίκαλα), Ευγένης Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κώστας Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Λευτέρης Κίτσας (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Αλέξανδρος Νουσιόπουλος (Λιανοβέργι), Κώστας Πιπιλιάρης (Αλεξάνδρεια), Γιάννης Τζέπης (Λιανοβέργι)
ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 
Μετά την αποχώρηση του Λευτέρη Κελεσίδη από τον πάγκο του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ένας άλλος Μακροχωρίτης, ο Μπάμπης Πετρίδης, ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας του δικεφάλου. 
Με την επιστροφή των Ευγένη, Κώστα και Παναγιώτη Κίτσα αλλά και με άλλα έμπειρα και ταλαντούχα παιδιά πλέον η ομάδα του ΠΑΟΚ φλερτάρει με την κορυφή και είναι κοινό μυστικό όλων στον ΠΑΟΚ ότι φέτος η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την πρώτη θέση που οδηγεί πλέον απευθείας στην Γ΄ Εθνική.
Αποκτήθηκαν : Αλέξης Ασλάνογλου (Διαβατός), Δημήτρης Ευαγγελόπουλος (Γέφυρα), Γιάννης Κίτσας (από ομάδα της ΕΠΣ Θεσσαλίας), Ευγένης Κίτσας (Άραχος), Λευτέρης Κίτσας (Άραχος), Κώστας Κίτσας (Άραχος), Παναγιώτης Κίτσας (Κρύα Βρύση), Άρης Κούκλας (Αλεξάνδρεια), Θοδωρής Σιούγγαρης (Μακροχώρι), Δημήτρης Στεργιόπουλος (Αστέρας Αλεξάνδρειας), Κώστας Χατζηστεφάνου (Κρύα Βρύση)
Αποχώρησαν : Χρήστος Ζωγράφος (Τρίκαλα), Κυριάκος Θεοδώρου (Άραχος), Βαλάντης Κίτσας (Άραχος), Χρυσοβαλάντης Μπεκτάς (Άραχος), Χρήστος Φεζουλάς (Πατρίδα)
ΡΟΔΟΧΩΡΙ
Στο Ροδοχώρι παρέμεινε για ακόμη μία σεζόν ο Δημήτρης Χαλκιάς. Ο νεαρός τεχνικός είδε την ομάδα του να ενισχύεται σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν και μιας και φέτος θα κάνει αυτός την προετοιμασία (πέρσι ήρθε στην μέση της σεζόν), αναμένεται να δώσει στην ομάδα του Ροδοχωρίου την δική του προσωπικότητα και ταυτότητα στην ομάδα.
Αποκτήθηκαν : Αβραάμ Αλατσίδης (Επισκοπή), Κώστας Βούλγαρης (Ειρηνούπολη), Γιώργος Εξαρχόπουλος (Επισκοπή), Νίκος Θεοδωρόπουλος (Αλεξάνδρεια), Γιώργος Κασαπίδης (Χαρίεσσα), Χρήστος Μπρέγκου (Διαβατός), Θοδωρής Πέτγαζλης (Κοπανός), Νίκος Τάσο (Ειρηνούπολη), Κώστας Τενεκετζή (Ειρηνούπολη), Κώστας Τσίπης (Π. Σκυλίτσι), Άλφρεντ Φρέντι (Ολυμπιακός Νάουσας)
Αποχώρησαν : Χριστόφορος Γιάτσος (Αχιλλέας Νάουσας), Νίκος Γκανέτσος (Γιαννακοχώρι), Αλέξης Θεοδοσιάδης, Βαγγέλης Ίντος (Αιγινιακός), Δημήτρης Κακούδης (Αχιλλέας Νάουσας), Ιωσήφ Κουλιανίδης (Βέροια Κ17), Νίκος Μάραντης (Αχιλλέας Νάουσας), Σάκης Μπάκανος (Αγία Μαρίνα)
 
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Ο Αχιλλέας Νάουσας πιστός στο πρότζεκτ που δουλεύει τα τελευταία χρόνια δεν προχώρησε σε πολλές μεταγραφές αλλά ούτε και αποχωρήσεις. Το ρόστερ είναι και πάλι γεμάτο με νεαρούς σε ηλικία παίκτες με λίγους έμπειρους οι οποίοι τους βοηθούν και φυσικά τους συμβουλεύουν με τις εμπειρίες τους.
Στην τεχνική ηγεσία παρέμεινε ο Παναγιώτης Καραμεταξάς ενώ γεγονός είναι η επιστροφή του Δημήτρη Κακούδη.
Αποκτήθηκαν : Χριστόφορος Γιάτσος (Ροδοχώρι), Δημήτρης Κακούδης (Ροδοχώρι), Νίκος Μάραντης (Ροδοχώρι), Θάνος Μπουμπουλέντρας (Ολυμπιακός Νάουσας),Πέτρος Μπράτσης (Δόξα Νάουσας), Αστέριος Τζιώνας (Νάουσα)
Αποχώρησαν : Γιώργος Ηλιάδης (Χαρίεσσα), Γιάννης Μπιγκάνος (ήταν δανεικός από Νάουσα), Αναστάσης Παρθενόπουλος (Βύζαντας Μεγάρων), Νίκος Τούσιας (Χαρίεσσα)
ΚΟΠΑΝΟΣ
Ο Κοπανός με νέο προπονητή στον πάγκο του τον Νίκο Αντωνά ενισχύθηκε σημαντικά με νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες καθώς οι περισσότεροι είναι κάτω των 25 χρονών πλέον και αυτό δίνει στην ομάδα του Κοπανού ένα βασικό κορμό τον οποίο θα μπορεί να κρατήσει για πολλά χρόνια.
Αποκτήθηκαν : Παναγιώτης Δημούλτσης (ΠΑΟΚ Κουλούρας), Άγγελος Καϊσίδης (Άγιος Γεώργιος), Γιώργος Κουκοτσίδης (Βέροια Κ17), Αλέκος Οικονόμου (Διαβατός), Χρήστος Οικονόμου (Διαβατός), Ηλίας Τσαούσι (Ολυμπιακός Νάουσας),
Αποχώρησαν : Κώστας Αυτζής (Αγία Μαρίνα), Δημήτρης Δάιος (Αριστοτέλης Νάουσας), Πασχάλης Μποζίνης (Άγιος Γεώργιος), Θεόδωρος Πέτγαζλης (Ροδοχώρι), Δημήτρης Πρόιος (Σταυροδρόμι Πέλλας), Μιχάλης Σπυρίδης (Σταυροδρόμι Πέλλας)
ΔΙΑΒΑΤΟΣ
Ο Διαβατός είναι η δεύτερη πλέον ομάδα της Α1 που θα έχει πρόεδρο γυναίκα, την κα Μαρία Βελλή (η άλλη ομάδα είναι η Βεργίνα).
Οι «κυανόλευκοι» με υπηρεσιακό προπονητή τον Παναγιώτη Ζερδαλή στον πάγκο τους ξεκίνησαν την προετοιμασία και το όνομα του νέου τεχνικού αναμένεται να ανακοινωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.
Στο ρόστερ υπήρχαν πολλές επιστροφές καθώς γύρισαν οι Βοργιατζίδης, Μανιόπουλος και Κλάψης αλλά και πολλές αποχωρήσεις παικτών που πέρσι συνέβαλαν τα μέγιστα στην καλή παρουσία του Διαβατού στο πρωτάθλημα.
Αποκτήθηκαν : Γιώργος Βοργιατζίδης (Αστέρας Λαμίας), Αντώνης Γκιάλπης (Νηρέας Βέροιας), Γιώργος Καπουσούζης (Σταυρός), Γιώργος Κλάψης (Σταυρός), Γιάννης Μηνάς (Αγία Μαρίνα),  Γιώργος Μανιόπουλος (Ακαδημία Μακροχωρίου), Γιώργος Ντουραχίδης (Αρσένι), Κώστας Παπαδόπουλος (Π. Σκυλίτσι)
Αποχώρησαν : Αλέξης Ασλάνογλου (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κώστας Ισλαμίδης (Αγία Μαρίνα), Χρήστος Μπρέγκου (Ροδοχώρι), Αντώνης Μόσχος (Διαβατός), Αλέκος Οικονόμου (Κοπανός), Χρήστος Οικονόμου (Κοπανός), Αντώνης Τσανασίδης (Αγία Μαρίνα)
ΤΡΙΚΑΛΑ
Η ομάδα των Τρικάλων είναι ίσως η πρώτη ομάδα που έχει ανεβάσει το επίπεδο του ρόστερ της τόσο ψηλά. Δεν εννοούμε βέβαια πως ξεπέρασε όλες τις άλλες ομάδες που θα διεκδικήσουν το πρωτάθλημα αυτό που θέλουμε να αναδείξουμε είναι πως ναι μεν τα Τρίκαλα φέτος είναι από τα φαβορί για το πρωτάθλημα αλλά αυτό ήταν δύσκολο να επιτευχθεί μιας και πέρσι τερμάτισε στην 10η θέση. Αυτό από μόνο του σε σχέση με την Αλεξάνδρεια και τον ΠΑΟΚ που είχαν μια βάση από την προηγούμενη σεζόν ήθελε πολύ δουλειά για να επιτευχθεί.
Προπονητής στην ομάδα παραμένει ο Γιώργος Ντάμτσιος ενώ από τις μεταγραφές ξεχωρίζουν ο έμπειρος Πετκάκης αλλά και οι πρωταθλητές, Ιωακειμίδης και Πατατούκας.
Αποκτήθηκαν : Ηλίας Αθανασιάδης (Λιανοβέργι), Χρήστος Ζωγράφος (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Σωτήρης Ιωακειμίδης (Νάουσα), Γιώργος Κίτσας (Άραχος), Αντώνης Κουκουράκης (Ειρηνούπολη),  Μόσχος Μοσχίδης (Καταχάς), Έλντι Νασούφι (Σίνδος), Γιώργος Πατατούκας (Νάουσα), Δημήτρης Πεκτάκης (Ειρηνούπολη), Γιώργος Ποτουρίδης (Σεβαστή), Δήμος Συμπεθέρης (Νάουσα),Γιώργος Τασίδης ( Χρήστος Ταταρίδης (Σίνδος), 
Αποχώρησαν : Βασίλης Δ. Βελικούδης (Πλατύ), Βασίλης Χ. Βελικούδης (Πλατύ), Σίμος Καραούσογλου, Κώστας Χαλβατζής (Αλεξάνδρειας)
ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ
Στο Μακροχώρι προαγωγή στην πρώτη ομάδα πήρε ο Γιώργος Απόσογλου μετά την απομάκρυνση του Μάκη Γιαννόπουλου από την τεχνική ηγεσία. Από το ρόστερ που τελείωσε την σεζόν έφυγαν πολλοί ωστόσο μεγαλύτερη απώλεια είναι ο Κώστας Κωτσόπουλος ο οποίος την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Νάουσα και ήταν αυτός, μαζί με τον Πίκο, που την περσινή σεζόν κράτησαν στην Α1 την ομάδα του Μακροχωρίου.
Στα αξιοσημείωτα η επιστροφή του Τάσου Τσακαλίδη στο ρόστερ.
Αποκτήθηκαν : Αστέριος Βύζας (Βέροια Κ20), Λέντι Μούτσα (Ακαδημία Βέροιας), Σταύρος Μπρανιώτης (Ακαδημία Βέροιας), Λεωνίδας Παπαδόπουλος (Ειρηνούπολη), Στέλιος Σαχπατζίδης (Μελίκη), Γιάννης Τσακελίδης (Ακαδημία Μακροχωρίου), Τάσος Τσακαλίδης (Ακαδημία Μακροχωρίου), Αλέξανδρος Σιδηρόπουλος (Ακαδημία Μακροχωρίου), Άρης Τσιμπρής (Μελίκη)
Αποχώρησαν : Γιάννης Γαϊτανίδης (Άγιος Γεώργιος), Νίκος Δημοσθένους (Νικομήδεια), Θοδωρής Σιούγγαρης (ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κύριλλος Σταυρίδης (Σταυρός), Κώστας Κωτσόπουλος (Νάουσα), Μιχάλης Τσιφλίδης (Νικομήδεια), Πέτρος Χαρίσης (Σταυρός)
ΕΠΙΣΚΟΠΗ
Η Επισκοπή είναι η τέταρτη ομάδα που κοιτάζει ψηλά, με καλές μεταγραφές και παίκτες που έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα τα προηγούμενα χρόνια ενισχύθηκαν με το βαρύ χαρτί ωστόσο είναι στον πάγκο και να ακούει στο όνομα του Βασίλη Αργυρίου.
Βέβαια δεν μπορούμε να έχουμε τόσο σαφή εικόνα για την ομάδα της Επισκοπής μιας και πολλοί παίκτες έπαιζαν εκτός νομού. Οι παίκτες όμως σύμφωνα με πληροφορίες είναι από το πάνω ράφι κάτι που βάζει την ομάδα της Επισκοπής μέσα στους διεκδικητές του πρωταθλήματος.
Αποκτήθηκαν : Άγγελος Βοτάρης (Κρύα Βρύση), Βασίλης Γιαουτζής (Ειρηνούπολη), Μανώλης Γκελοσάνι (Κρύα Βρύση), Χρήστος Μανδάλης (Άσπρο), Γιάννης Μπλούκας (Βεργίνα), Ευθύμης Μπουρνάζης (Άσπρο), Λάζαρος Ορφανίδης (Αρσένι), Γιούλι Ουρούτσι (Άσπρο), Νίκος Παπαδόπουλος (Ειρηνούπολη), Χρήστος Σαμιώτης (Βέροια Κ20), Σπύρος Σταματέλος (Ειρηνούπολη), Σάκης Τόπκας (Άρης Αμπελειών Πέλλας)
Αποχώρησαν : Σάκης Βόλτσης (Εδεσσαϊκός), Ζαχαρίας Ιωαννίδης (Χαρίεσσα), Θεόκλητος Ιωαννίδης (Χαρίεσσα), Νίκος Ιωάννου (Γιαννακοχώρι), Πέτρος Μπάμπος (Σταυροδρόμι Πέλλας), Σταύρος Χαραλαμπίδης (ΠΑΟΚ Κ20),  Ιορδάνης Μποζατζίδης (Χαρίεσσα), Κώστας Τουμαράς (Χαρίεσσα),
ΧΑΡΙΕΣΣΑ
Μετά την περσινή κακή σεζόν για την ομάδα της Χαρίεσσας οι ιθύνοντες θέλησαν να ενισχύσουν το ρόστερ τους κάτι που κατάφεραν αποκτώντας παίκτες με εμπειρία στην κατηγορία και έναν προπονητή που έχει δείξει τα διαπιστευτήριά του στα πρωταθλήματα της Ημαθίας.
Με τις προσθήκες που έκανε η Χαρίεσσα φέτος δείχνει ότι δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή κακή σεζόν.
Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης
Αποκτήθηκαν : Σπύρος Γιοβάνης (Δόξα Νάουσας), Στάθης Δραγουμάνος (Μαρίνα Νάουσα), Γιώργος Ηλιάδης (Αχιλλέας Νάουσας), Ζαχαρίας Ιωαννίδης (Επισκοπή), Θεόκλητος Ιωαννίδης (Επισκοπή), Ιορδάνης Μποζατζίδης (Επισκοπή), Δημήτρης Στογιάννης (Άρης Κ17), Γιώργος Τοπασίδης (Αριστοτέλης Νάουσας), Κώστας Τουμαράς (Επισκοπή)
Αποχώρησαν : Αντώνης Γκουντάρας (Ολυμπιακός Νάουσας), Θωμάς Γκότσης (Αριστοτέλης Νάουσας), Γιώργος Κασαπίδης (Ροδοχώρι), Γιώργος Κανδυλίδης (Σταυρός), Νίκος Παπαλεξίου (Ολυμπιακός Νάουσας), Χαράλαμπος Παπαλεξίου (Ολυμπιακός Νάουσας), Θωμάς Σταμάτης (Μονόσπιτα), Βαλάντης Τοπαλίδης (ΕΠΣ Μακεδονίας), Χαράλαμπος Τηλκερίδης (Αγία Μαρίνα)
ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ
Η υπερπρωταθλήτρια της κατηγορίας της Α2 ομάδα του Λιανοβεργίου συνεχίζει με τον ίδιο σχεδιασμό την φετινή σεζόν. Προπονητής της παρέμεινε ο Σάκης Παγγούρας και οι μεταγραφές που έκανε ήταν όλες αναπλήρωση των κενών που άφησαν οι παίκτες οι οποίοι αποχώρησαν.
Προπονητής : Σάκης Παγγούρας
Αποκτήθηκαν : Λιμάνι Γκίντι (Νησέλι), Ματθαίος Δεμπρόπουλος (Άραχος), Γιώργος Κυνηγόπουλος (Νησέλι), Γιώργος Μπαντής (Νησέλι), Αλέξανδρος Νουσιόπουλος (Άραχος), Χρήστος Παπαδόπουλος (Πλάτανος), Γιάννης Τζέπης (Άραχος)
Αποχώρησαν : Ηλίας Αθανασιάδης (Τρίκαλα), Στέλιος Ματσούκας (Πλάτανος), Γρηγόρης Πατρίκας (Παλαιοχώρι), Θωμάς Πατρίκας (Σχοινάς), Γιώργος Τερζίδης (Πλατύ), Χρήστος Τόζογλου (Άραχος), Ραφαήλ Χαρισόπουλος (Άραχος)
ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Η ομάδα του Αγίου Γεωργίου κράτησε σχεδόν όλο το ρόστερ της που την περσινή σεζόν βγήκε πρωταθλήτρια στον όμιλό της στην Α2 και ενισχύθηκε με στόχο να έχει μια καλή χρονιά με γρήγορη παραμονή στην κατηγορία.
Προπονητής : Γιώργος Σπυριδωνίδης 
Αποκτήθηκαν : Γιάννης Γαϊτανίδης (Μακροχώρι), Δήμος Γκαλαϊτζής (Ακαδημία Βέροιας), Δημήτρης Δουίτσης (Νηρέας Β.), Πασχάλης Μποζίνης (Κοπανός), Γιώργος Πελεκίδης (Μακροχώρι), Φλάβιος Ρόκο (Λεβάντε Ζακύνθου), Γιώργος Σαρκατζής (Μακροχώρι), Μάριος Σότι (Άσπρο), Γιώργος Τουλουμτζής (Μονόσπιτα), Θεόφιλος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΠ Βέροιας), Στέλιος Χρυσόπουλος (Βέροια Κ20),
Αποχώρησαν : Άγγελος Καϊσίδης (Κοπανός), Δημήτρης Τσαλίλι (Πατρίδα)
ΒΕΡΓΙΝΑ
Η Βεργίνα η οποία στην αρχή είχε δηλώσει ότι δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες κατάφερε να κλείσει συνεργασία με την ομάδα του Νηρέα και εν τέλει δήλωσε συμμετοχή στην Α1 μιας και το ρόστερ του Νηρέα θα στελεχώσει την ομάδα της Βεργίνας και με αυτούς που έμειναν στο ρόστερ θα δημιουργηθεί η ομάδα που αναμένεται να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία.
Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης
Αποκτήθηκαν : Όλο το ρόστερ του Νηρέα Βέροιας
Αποχώρησαν : Βαγγέλης Αποστόλου (Λυκογιάννη), Παναγιώτης Βενιόπουλος (Αγκαθιά), Μπάμπης Βρεττός (Άραχος), Τάσος Γκριτζαλιώτης (Σταυρός), Αντώνης Ζέρης (Αγκαθιά), Δημήτρης Κατσουγιαννόπουλος (Σταυρός), Πασχάλης Μελιόπουλος (Π. Σκυλίτσι), Γιάννης Μπλούκας (Επισκοπή), Γιώργος Σαμψωνίδης (Αγκαθιά)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ
Η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας μετά από 4 χρόνια μακριά από την Α1 επιστρέφει με τελείως διαφορετική λογική.
Στόχος της είναι η ανάδειξη νέων παιδιών από τους οποίους αποτελείτε το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ με κάποιους έμπειρους παίκτες να πλαισιώνουν αυτά τα παιδιά τα οποία θα τα καθοδηγούν με στόχο να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία.
Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης
Αποκτήθηκαν : Δημήτρης Γαλανός (Δόξα Νάουσας), Σταύρος Γεωργάκης (Δόξα Νάουσας), Αντώνης Γκουντάρας (Χαρίεσσας), Πασχάλης Δάγγας (Ακαδημία Νάουσας), Χρήστος Κεπίσης (Δόξα Νάουσας), Νίκος Παπαλεξίου (Χαρίεσσα), Χαράλαμπος Παπαλεξίου (Χαρίεσσα), Χρήστος Πετρίδης (Νάουσα), Γιάννης Σαρακατσιάνος (Βέροια Κ17), Νίκος Τούσιας (Αχιλλέας Νάουσας), Νίκος Τσαμπούρης (Κένταυρος Ιωαννίνων), Αναστάσης Τσέλιος (Αριστοτέλης Νάουσας), Κώστας Τσέλιος (Αριστοτέλης Νάουσας), Σταύρος Τσιάκος (Νάουσα), Στέργιος Φασουλάς (Αριστοτέλης Νάουσας)
Αποχώρησαν : Λάμπης Ανθρακέας, Τάσος Μήτσικας, Νίκος Χατζηιωαννίδης (Αριστοτέλης Νάουσας),  Θάνος Μπουμπουλέντρας (Αχιλλέας Νάουσας), Αλέξανδρος Παπανάνος (Γιαννακοχώρι), Ηλίας Τεληγιαννίδης (Γιαννακοχώρι), Ηλίας Τσαούσι (Κοπανός), Άλφρεντ Φρέντι (Ροδοχώρι)
Επιμέλεια: Τσακιρίδης Αλέξανδρος