ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνέντευξη του Αντώνη Λυμούση στο kerkidasport.gr

Ένας επιτυχημένος προπονητής με εμπειρία και γνώσεις στο ποδόσφαιρο, ο οποίος έζησε μεγάλες επιτυχίες με τις μεικτές ομάδες, μίλησε στο kerkidasport και στον Παναγιώτη Παντσερίδη για τον φετινό πρωτάθλημα, τόσο στην Α1 ερασιτεχνική όσο και για την Α2.

Αναφέρθηκε επίσης και στην ομάδα της περιοχής του την Αγ. Μαρίνα όπως επίσης και για τη Βασίλισσα του Βορρά.

Με βάση την εμπειρία σας στο χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου πως βλέπετε το φετινό πρωτάθλημα της Α1;

Θεωρώ ότι η ομάδα της Επισκοπής Ναούσης θα είναι αυτή που θα ξεχωρίσει στο πρωτάθλημα, σίγουρα μέσα στα φαβορί θα είναι η Αλεξάνδρεια και τα Τρίκαλα Ημαθίας που ενισχύθηκαν σημαντικά με έμπειρους ποδοσφαιριστές και οι δύο ομάδες. Μετά πιστεύω και στον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας και θεωρώ την μεγάλη έκπληξη θα την κάνει το Ροδοχώρι που παρουσιάζετε πολύ δεμένη και στρωμένη ομάδα. Επίσης ο Αγ. Γεώργιος θα πρέπει να σεβαστεί από τις ομάδες τις Α1 γιατί δεν θα είναι εύκολος αντίπαλος.

Πάμε λίγο και στην Α2 κατηγορία, ποιες ομάδες είναι τα φαβορί για εσάς;

Νομίζω ότι το φαβορί στην κατηγορία θα είναι η Πατρίδα και η Αγ. Μαρίνα το αουτσάιντερ. Σίγουρά αυτές οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή.

Η ομάδα της περιοχής σας η Αγ. Μαρίνα ενισχύθηκε σημαντικά, στόχος το πρωτάθλημα;

Φέτος υπάρχει ένας «κροίσος» στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Αγ. Μαρίνας, ο οποίος έχει φέρει ποδοσφαιριστές αξίας από το πάνω ράφι. Γίνετε πολύ καλή δουλειά και από την διοίκηση και από τον προπονητή για το καλύτερο του συλλόγου. Σίγουρα με αυτές τις κινήσεις οι στόχοι που έχουν τεθεί είναι πολύ υψηλοί.

Τέλος θα ήθελα να αναφερθείτε και στην ιστορική ομάδα της ΒΕΡΟΙΑΣ, την Βασίλισσα του Βορρά.

Θέλω να πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα είναι μια νέα αρχή, καθώς υπήρξαν διοικητικές αλλαγές στην ομάδα. Αυτό θέλω να πιστεύω ότι θα βγει σε καλό στην ομάδα και δεν θα επηρεαστεί αρνητικά το αγωνιστικό και αποδυτηριακό χώρο. Γίνανε κινήσεις ουσίας με καλούς και έμπειρους ποδοσφαιριστές που σίγουρα θα δώσουν πολλά στην ομάδα της πόλης μας. Εγώ εύχομαι ότι καλύτερο.