ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλική "τεσσάρα" του Ροδοχωρίου επί του Ολυμπιακού Νάουσας

Άλλη μια πολύ καλή εμφάνιση για τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου που συνοδεύτηκε από καλό ποδόσφαιρο και ευρύ σκορ. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν του Ολυμπιακού Νάουσας με σκορ 4-0 δείχνοντας ότι θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν το κάτι παραπάνω στην κατηγορία.
 
Το χορό των γκολ άνοιξε ο Ρίσσου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή μετά από ωραία συνεργασία Μπρέγκου - Μωυσίδη και σέντρα του τελευταίου. Το 2-0 έγινε από τον ίδιο παίκτη με ευθύβολο σουτ λίγο έξω από την περιοχή του Ολυμπιακού εκμεταλλευόμενος τις κόντρες στους αμυντικούς των φιλοξενουμένων.
 
Έτσι έκλεισε το πρώτο μέρος, στην συνέχεια οι δύο ομάδες πραγματοποίησαν αρκετές αλλαγές αλλά ο ρυθμός συνέχισε να είναι γρήγορος. Ο ΓΑΣ συνέχισε να είναι απειλητικός και έφτασε και σε τρίτο γκολ όταν ο Μπρέγκου με κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τσίπη έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
 
Με παρόμοιο τρόπο έγινε και το 4-0 όταν ο Κοτζαχρήστος από δεξιά σέντραρε και ο Βούλγαρης ανενόχλητος με κεφαλιά έγραψε το τελικό 4-0. Ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού αλλά η μπάλα δεν έκανε το χατήρι στους φιλοξενούμενους.
 
ΓΑΣ ΡΟΔΟΧΩΡΙΟΥ: Κασαπίδης, Κέβιν, Μωυσίδης, Τενεκετζής, Ευθυβούλης, Τσαγγεράς, Ντατσής, Ρίσσου, Κακούδης, Μπρέγκου, Παπαδής. Αγωνίστηκαν επίσης οι: Κίτσος, Τάσσο, Θεοδορόπουλος, Τσίπης, Γεωργιάδης, Εξαρχόπουλος, Πέτγαζλης, Φρέντι, Βούλγαρης, Κοτζαχρήστος.
 
Για τον Ολυμπιακό Νάουσας αγωνίστηκαν οι: Σπαθάκης Παναγιώτης (τερματοφύλακας) Τσιάκος Σταύρος (τερματοφύλακας) Μπλιάτκας Στέργιος Μήτσικας Πάρης Κωστόπουλος Θάνος Κώτελης Γεώργιος Πετρίδης Χρήστος Παπαλεξίου Νίκος Παπαλεξίου Μπάμπης Τσέλιος Αναστάσης Τσέλιος Κων/νος Κατσαράκης Αντώνης Κωνσταντινίδης Δημήτρης Κωνσταντινίδης Παύλος Γαλανός Δημήτρης Σαρακατσιάνος Γιάννης Μάινος Δημήτρης Ιτσκάρας Νίκος Φασούλας Στέργιος Σεπιτάνος Κώστας.
 
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
 
Δημήτρης Χαλκιάς (Ροδοχώρι): Θέλω να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου για την σκληρή δουλειά που κάνουν κάθε μέρα στις προπονήσεις. Παρόλα αυτά ακόμα δεν είμαστε έτοιμοι, χρειάζεται πολύ δουλειά. Αποκτήσαμε παίκτες που πρωταγωνίστησαν στις ομάδες τους, Κάναμε στοχευμένες κινήσεις και αποκτήσαμε παίκτες με μεγάλη εμπειρία για να βοηθήσουμε την ομάδα. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι για να κάνουμε μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Γιώργος Δασκαλάκης (Ολυμπιακός): Είμαστε μια νεανική ομάδα που χτίζετε τώρα. Δεν βλέπουμε το σκορ, δεν μας ενδιαφέρει, κοιτάμε την προσπάθεια και είμαστε ευχαριστημένοι. Πίστεύω ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είμαστε έτοιμοι.
 
Επιμέλεια: Παναγιώτης Παντσερίδης