ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ξεκίνησε την προετοιμασία ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Με αρκετές απουσίες, κυρίως λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ξεκίνησε σήμερα την επίσημη προετοιμασία του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Προηγήθηκε ο καθιερομένος αγιασμός,ενώ στη συνέχεια.με πολύ καλή διάθεση, ο ι παίκτες της Αγίας Μαρίνας έδειξαν πανέτοιμοι για τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Μοναδική εξαίρεση ο νεαρός, ταλαντούχος παίχτης της ομάδας, Αντώνης Παντέλογλου, ο οποίος λόγω πρόσφατης θλάσης, ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προσαρμογής και αποκατάστασης αλλά όλα δείχνουν πως και αυτός σύντομα θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο προπονητής της ομάδας Φ. Πέιος, αφού πρώτα συνομίλησε  για λίγα λεπτά με τους παίχτες έδωσε το σύνθημα  για την έναρξη της προπόνησης η οποία περιελάβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με μπάλα αλλά και χωρίς μπάλα, μέτριας έντασης, με στόχο τη βελτίωση της βασικής τους αντοχής.  Έχοντας στο πλευρό του τον βοηθό του Α. Ντόγο, ο οποίος συμμετείχε ενεργά σε όλη τη προπόνηση, εφάρμοσε νέες τεχνικές και ασκήσεις ενώ ταυτόχρονα με τη βοήθεια του Ιατρικού τιμ και των  νέων παλμογράφων της ομάδας, έκανε καταγραφή και τακτική παρακολούθηση της καρδιακής ανταπόκρισης των παιχτών  στην κόπωση.