ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Απόσογλου στον πάγκο, αλλά αποδυναμωμένο το Μακροχώρι

Δύσκολα είναι τα πράγματα για την ομάδα του Μακροχωρίου. Μπορεί οι άνθρωποι που τελείωσαν πέρσι την χρονιά να συνεχίζουν και φέτος, μπορεί την τεχνική ηγεσία να έχει αναλάβει ο Γιώργος Απόσογλου, ωστόσο τα πράγματα δεν κυλούν και τόσο καλά.

Ο νεαρός τεχνικός που προβιβάστηκε από την Ακαδημία, ζήτησε να παραμείνει το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ, όμως κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί, μιας και ήδη έχουν αποχωρήσει πολλοί παίκτες.

Παρελθόν από την ομάδα του Μακροχωρίου αποτελεί ο ταλαντούχος Κώστας Κωτσόπουλος που ανήκει πλέον στην Νάουσα, ο Νίκος Δημοσθένους που ανακοινώθηκε από την Νικομήδεια, ο Πέτρος Χαρίσης που έμεινε ελεύθερος, ο Κύριλλος Σταυρίδης που κατέληξε στον Σταυρό και ο Γιάννης Γαϊτανίδης που συμφώνησε με τον Άγιο Γεώργιο. Ακόμη παρελθόν αποτελεί και ο Σταύρος Κελεσίδης ο οποίος έχει φύγει στην Γερμανία για δουλειά.

Οι παραπάνω παίκτες ήταν βαρόμετρα στην περσινή πορεία του Μακροχωρίου και πλέον οι «ασπρόμαυροι» έχουν αποδυναμωθεί πολύ.

Οι επόμενες μέρες ίσως κρίνουν πολλά βέβαια και στις ανανεώσεις με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν ως στόχο την παραμονή του αρχηγού Γιώργου Τσακαλίδη.

Τσακιρίδης Αλέξανδρος