ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανανεώσεις και αποχωρήσεις στον Αχιλλέα Νάουσας

Αργά αλλά με σταθερά βήματα η διοίκηση του Αχιλλέα Νάουσας προχώρησε σε ανανεώσεις συνεργασίας με αρκετούς, κυρίως νεαρούς, παίκτες της περασμένης σεζόν.

Έτσι  από σήμερα στο δυναμικό της ομάδας παραμένουν ο 26χρονος Χρήστος Σακελλάρης,  ο 25χρονος  Γιάννης Στογιάννος, ο 20χρονος Δημήτρης Σαμαράς, οι 19χρονοι Κων/νος Κοσμάς, Αντώνης Γιαμαλίδης και Χρήστος  Βακαλίδης, οι 17χρονοι Χρήστος Φερλαχίδης και Στέργιος Μάτκος, καθώς και οι 16χρονοι Αντώνης Ψαθάς, Παντελής Φυκιάρης, Τσακίρης Γιώργος, Μπογιατζόγλου Αποστόλης και Καντερίτσκας Στέργιος.
 
Για τους Ηλιάδη Γιώργο και Μπιγκάνο Γιάννη θα υπάρξει και νέα συνάντηση μέχρι τέλους τις εβδομάδος και πιστεύεται ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις.
 
Επίσης εντός της εβδομάδας αναμένεται να τακτοποιηθεί και το θέμα επιστροφής του αρχηγού Πέτρου Μπράτση από την Δόξα Νάουσας ο οποίος είχε δοθεί τον Ιανουάριο ως δανεικός.
 
Αποχωρεί τελικά μετά την παρουσία του ενός έτους από τον σύλλογο ο Γιώργος Τσαρτσίου (μετακομίζει οικογενειακός στην Θεσσαλονίκη).
 
Στόχος της διοίκησης είναι να αποκτηθούν 3-4 ακόμη νεαροί παίκτες που έχει υποδείξει ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Καραμεταξάς.
 
Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι  η ομάδα της Νάουσας θα συνεχίσει  και για την επόμενη χρονιά βασιζόμενοι σε νεαρούς παίκτες όπως και την περασμένη σεζόν με μοναδικό στόχο την παραμονή της στην κατηγορία, αποφεύγοντας κατά αυτόν τον τρόπο τα όποια λάθη του παρελθόντος. Το βέβαιο είναι ότι  εάν υπάρξουν ενδεχόμενες αποχωρίσεις παικτών θα αντικατασταθούν άμεσα και πάλι με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές.