ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νέα Επισκοπής, Μακροχωρίου, Βεργίνας, Αχιλλέα Νάουσας

Η ομάδα της Επισκοπής είναι η δεύτερη ομάδα που λέει ανοιχτά ότι έχει μεγάλους στόχους για φέτος.

 Η πρόσληψη άλλωστε του Βασίλη Αργυρίου στην τεχνική ηγεσία της  καταμαρτυρά αυτή τους την πρόθεση.

Ο προγραμματισμός ξεκίνησε με τις ανανεώσεις παικτών που στην περσινή περίοδο ξεχώρισαν. Ο λόγος για τους Παραστατίδη, Λύτη, Κυριακίδη, Μουζάκι, Ορφανίδη, Λέσκα, Ορδουλίδη, Τουμαρά και Τσεχελίδη.

Η επιστροφή πλέον του Βασίλη Αργυρίου από την Ρόδο θα αρχίσει να δρομολογεί και τις προσθήκες που θα γίνουν στο ρόστερ με πολλές από αυτές να είναι από το «πάνω ράφι» όπως συνηθίζουμε να λέμε.

 

ΒΕΡΓΙΝΑ

Με ανανεώσεις ξεκινάει τον προγραμματισμό της για την νέα σεζόν η ομάδα της Βεργίνας. Η πρόεδρος Μαρία Χαρισιάδου, τα βρήκε σε όλα με τον Άρη Αδαλόγλου και πλέον μαζί θα αποφασίσουν για το ποιοι παίκτες θα συνεχίσουν και την νέα σεζόν στην Α1 από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό.

 Από εκεί και πέρα οι νεοφώτιστοι θα ξεκινήσουν τις μεταγραφές με την σταθεροποίηση της ομάδας στην κατηγορία να είναι ο πρώτος στόχος.

 

 

ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ

Στασιμότητα επικρατεί στην ομάδα του Μακροχωρίου. Ο ιστορικος σύλλογος  μετά την  Βούλγαρη εποχή, προσπαθεί να βρει τα πατήματά του, αλλά από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής για ακόμη μια χρονιά τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα.

Οι άνθρωποι που απέμειναν από την διοίκηση που είχε εκλεγεί το προηγούμενο καλοκαίρι, έβγαλαν αξιοπρεπέστατα την προηγούμενη χρονιά, ωστόσο κανείς δεν είναι σίγουρος αν και η φετινή σεζόν μπορεί να είναι ανάλογη.

Μέχρι στιγμής κανείς δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να αναλάβει την ηγεσία της ομάδας, με την αδιαφορία να συνεχίζεται για μία ακόμη σεζόν από ανθρώπους που έχουν την οικονομική δυνατότητα νατην βοηθήσουν.

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Στον Αχιλλέα Νάουσας είχαμε αλλαγή της διοίκησης, με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο να αναλαμβάνει τα ινία της ομάδας.

 Η αλλαγή διοίκησης πάντως δεν άλλαξε και την φιλοσοφία της ομάδας, με τον Παναγιώτη Καραμεταξά να συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, έχοντας σαν βοηθό του τον Κοτσαμπάση Δημήτρη.Το κύριο βάρος θα πέσει στα νέα παιδιά,τα οποία θέλουν να έχουν ένα σκαλοπάτι για κάτι καλύτερο.