ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νεα των ομαδων της Α1 ΕΠΣΗ

Σε χαμηλούς ρυθμούς κινούνται οι ομάδες της Α1, όπως γράψαμε πρίν λίγες μερες. Στην ιστορική Αλεξάνδρεια εντός της εβδομάδας αναμένονται διοικητικές εξελίξεις, ενώ στην Ειρηνούπολη τα πράγματα παραμένουν στάσιμα.

ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗ

Στασιμότητα επικρατεί στην περσινή συνδιεκδικήτρια του τίτλου Ειρηνούπολη. Ο  Αργύρης Πρόιος δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στην θέση του προέδρου, κάτι που αναμένεται να κάνει εντος των προσεχών ημερών.

Εάν η απόφασή του είναι θετική τότε σίγουρα η ομάδα θα διεκδίκηση τον τίτλο, αφού κύριος χρηματοδότης της θα είναι ο Θ. Καρυπίδης.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ

"Ζυμώσεις" έχουμε στην Αλεξάνδρεια, όπου αναμένεται η είσοδος νέων μελών στο Δ.Σ. Άγνωστο είναι αν ο πρόεδρος Γιάννης Ουσταμπασίδης παραμείνει στην θέση του προέδρου, η θα αναλάβει κάποιο άλλο πόστο, σίγουρο όμως είναι ότι η ΑΕΑ θα ξεκινήσει το νέο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τίτλου.

Εντός της εβδομάδας αναμένεται επίσημη ανακοίνωση και θα γίνουν γνωστά τα νέα πρόσωπα και οι θέσεις τους στο Δ.Σ.

ΠΑΟΚ ΑΛ.

Κινητικότητα επικρατεί στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τις μεταγραφές των Κίτσα Κώστα και Κίτσα Ευγένη, πλέον όλο το βάρος έχει πέσει στην αναζήτηση προπονητή. Υπάρχουν συζητήσεις με πολλούς, αλλά δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε ποιον θα καταλήξει η διοίκηση.

ΡΟΔΟΧΩΡΙ

Στον ΓΑΣ παραμένει ο Δ. Χαλκιάς στην τεχνική ηγεσία. Ο Μακροχωρίτης τεχνικός έχει μιλήσει με την διοίκηση, για το ποιοι παίκτες θέλει να παραμείνουν στην ομάδα και αν τα βρουν μαζί τους τότε από βδομάδα θα ξεκινήσουν οι ανανεώσεις, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει την 1Αυγουστου.

ΛΙΑΝΟΒΕΡΓΙ

Η ίδια διοίκηση θα συνεχίσει στον Αλιάκμονα, ενώ στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας θα παραμείνει ο Σάκης Παγγούρας.

Από βδομάδα ξεκινάει ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, που βρίσκει την ομάδα στην Α1 κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία της

ΧΑΡΙΕΣΣΑ

Επικίνδυνη στασιμόττητα επικρατεί στην ΑΕΧ, η οποία σώθηκε την τελευταία στιγμή λόγω της ανόδου της Νάουσας στη Γ' Εθνική. Δεν έχει ξεκινήσει ακόμη ο προγραμματισμός  και γι’αυτό εκφράζονται ανησυχίες για τη νέα σεζόν, αν και οι πιο αισιόδοξοι  ευελπιστούν ότι έστω και την τελευταία στιγμή η ομάδα θα οργανωθεί.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν. 

Η ίδια διοίκηση με πρόεδρο τον Κωνσταντινίδη Γιώργο, συνεχίζει στην νεοφώτιστη ομάδα της Νάουσας, στην οποία παραμένει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας ο Γιώργος Δασκαλάκης, όπως και οι άμεσοι συνεργάτες του Κουμπούλης Νίκος και Τσιούλης Δημήτρης.

Η ομάδα θα δημιουργήσει παιδικό τμήμα για τη νέα σεζόν, ενώ η Ακαδημία συνεχίζει κανονικά την συνεργασία της με την Αρσεναλ.

Δεν έχει αποφασιστεί ακόμα η ακριβής η ημερομηνία έναρξης προετοιμασίας, η οποία  αναμένεται γύρω στις 25 Ιουλίου.