ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιος θα είναι υποψήφιος για την προεδρία της ΕΠΣΗ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, ο παλιός πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ποντίων Βέροιας, Βασίλης Φωτιάδης (δεξιά στην φωτο) θα είναι το "αντίπαλο δέος" του Γιώργου Καραμελίδη για την διεκδίκηση της προεδρίας της ΕΠΣ Ημαθίας, στις εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου.

Ο Φωτιάδης παραβρέθηκε -οπως πληροφορηθήκαμε- στην συνάντηση που έγινε πριν από μέρες στο ξενοδοχείο "Μακεδονία Παλλάς" της Θεσσαλονίκης και συναντήθηκε κατ' ιδίαν τόσο με τον πρόεδρο του Π.Α.Ο.Κ. Ιβάν Σαββίδη όσο και με τον ισχυρό άνδρα της Α.Ε.Κ. Δημήτρη Μελισσανίδη. Με τον τελευταίο άλλωστε τους συνδέουν φιλικές σχέσεις, καθώς ο πατέρας του ήταν ένας από τους δωρητές της Ιεράς Μονής Παναγίας Σουμελά, της οποίας ως γνωστόν ο Βασίλης Φωτιάδης είναι διαχειριστής.

Ο άλλοτε πρόεδρος της ΑΕΠ κάνει ήδη τις πρώτες του κινήσεις και φαίνεται πως θα έχει την απόλυτη στήριξη των δύο ανδρών που προαναφέραμε.

Το προφίλ του Β. Φωτιάδη στο ποδόσφαιρο

Έχει εμπλακεί ως μέλος της διοίκησης του Συνδέσμου Φίλων Βέροιας την δεκαετία του 70, ενώ το όνομά του συνδέθηκε με την χρυσή εποχή της Αθλητική Ένωσης Ποντίων Βέροιας, μιας και ήταν πρόεδρος της ομάδας στα τέλη της δεκαετίας '80 και αρχές του '90, όταν ο ποντιακός σύλλογος ανέβαινε κάθε χρόνο και ένα σκαλοπάτι, ξεκινώντας από την Γ' Ερασιτεχνική της Ημαθίας και φτάνοντας έως την Β' Εθνική!