ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η ΝΑΟΥΣΑ στην Γουμένισσα

Με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα την βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, η ΝΑΟΥΣΑ αντιμετωπίζει την Κυριακή (22/05) στην Γουμένισσα του νομού Κιλκίς το τοπικό Πάικο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

Η προετοιμασία των "κυανόλευκων" ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα, με τον τεχνικό της ομάδας Βαγγέλη Ντίσιο να υπολογίζει και στις υπηρεσίες του έμπειρου Δημήτρη Καφέ, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο και δεν αποκλείεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα.

Να σημειωθεί ότι σε ένα ακόμη εκτός έδρας ματς η ιστορική ομάδα θα έχει στο πλευρό της και αρκετούς φιλάθλους της, αφού διοργανώνεται εκδρομή με κόστος συμμετοχής 5 ευρώ. Πληροφορίες - εγγραφές στο καφέ "Αλλοτινό" (23320-21720) και στο ταξιδιωτικό γραφείο "Ράλλης" (23320-22108).

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ιωακειμίδης, Λιακόπουλος, Παπατάνος, Συμπεθέρης, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Ουέλινγκτον, Σαρηγιαννίδης, Τασιώνας, Νίκου, Πατατούκας, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Παντζαρτζίδης, Δίντσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (22/5, 17:00)

ΜΓΟ Στρατωνίου - Αλμωπός Αριδαίας: Κουμπαράκης, Δημητριάδης (Θράκης)-Κούλα (Ξάνθης)
Πάικο Γουμένισσας - ΝΑΟΥΣΑ: Κατσικογιάννης, Κόλλιας-Παπαλαζάρου (Ηπείρου)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 2 αγώνες)

1) Αλμωπός Αρ. 4
2) Στρατώνι 4
-----------------------
3) ΝΑΟΥΣΑ 2
4) Πάικο Γουμ. 0