ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με αισιοδοξία υποδέχεται τον Αλμωπό η ΝΑΟΥΣΑ

Με απογευματινή προπόνηση ολοκληρώθηκε την Τρίτη (17/05) η προετοιμασία του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ για το κρίσιμο ματς της 2ης αγωνιστικής των μπαράζ ανόδου απέναντι στον Αλμωπό Αριδαίας, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/05) στις 17:00 στο Δημοτικό στάδιο Νάουσας.

Άπαντες στις τάξεις των "κυανόλευκων" είναι αισιόδοξοι πως η ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στην πρώτη της νίκη στο μίνι αυτό πρωτάθλημα και να κάνει ένα σημαντικό βήμα για την επάνοδό της στην Γ' Εθνική κατηγορία, χωρίς να παραγνωρίζουν βέβαια την δυναμικότητα του αντιπάλου, ο οποίος στην πρεμιέρα φιλοδώρησε με 5 τέρματα την Γουμένισσα!

Αγωνιστικά, ο προπονητής του ΦΑΣ Βαγγέλης Ντίσιος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς ή τιμωρίες ποδοσφαιριστών του και έτσι θα μπορέσει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Αναφορικά με το ματς ο 43χρονος τεχνικός σημείωσε: "Ο Αλμωπός είναι θεωρητικά το φαβορί του ομίλου. Διαθέτει έμπειρους παίκτες ενώ σε αντίθεση μ' εμάς, έχει από το καλοκαίρι τον ίδιο προπονητή. Ευελπιστώ να γίνει ένας αγώνας αντάξιος των δύο ομάδων και μακάρι στο τέλος να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας".

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΦΑΣ, θέλοντας να δώσει κίνητρο στον κόσμο αλλά και λόγω των οικονομικών δυσκολιών που υπάρχουν, όρισε την γενική είσοδο στα 5 ευρώ.

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ

Ιωακειμίδης, Λιακόπουλος, Παπατάνος, Συμπεθέρης, Βλαχοδήμος Ζ., Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Λαμπριανίδης, Μουρίκι, Ουέλινγκτον, Σαρηγιαννίδης, Τασιώνας, Νίκου, Πατατούκας, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Παντζαρτζίδης, Δίντσης.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 3ου ΟΜΙΛΟΥ (18/05, 17:00)

ΝΑΟΥΣΑ - Αλμωπός Αριδαίας: Ζούγρας, Τζιουβάρας-Παπαδόπουλος (Κοζάνης)
Πάικο Γουμένισσας - ΜΓΟ Στρατωνίου: Συμεωνίδης, Βρούζος-Ζέρβας (Πιερίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 1 αγώνα)

1) Αλμωπός Αρ. 3
2) ΝΑΟΥΣΑ 1
-----------------------
3) Στρατώνι 1
4) Πάικο Γουμ. 0