ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με τον κόσμο στο πλευρό της η ΝΑΟΥΣΑ στο Στρατώνι

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ ενόψει του πρώτου αγώνα που θα δώσει για τα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία, την Κυριακή (15/05, 17:00) με το Στρατώνι στην Χαλκιδική.

Ο προπονητής των "κυανόλευκων" Βαγγέλης Ντίσιος είδε με ικανοποίηση τους Ζούρκο, Παπατάνο και Αβραμόπουλο να ξεπερνούν τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν τις τελευταίες μέρες και να τίθενται κανονικά στην διάθεσή του. Προπονήσεις κάνει και ο Νίκος Σαρηγιαννίδης, παρότι ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο μηνίσκο και είναι στην κρίση του προπονητή του αν θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με το Στρατώνι, ώστε να βοηθήσει την ομάδα με την εμπειρία του.

Οι Ναουσαίοι δεν θα είναι μόνοι τους στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, καθώς υπολογίζεται ότι περίπου 150 φίλαθλοι των "κυανόλευκων" θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο του Στρατωνίου, όπου θα ταξιδέψουν είτε με το λεωφορείο που ναυλώθηκε, είτε με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητα, για να βοηθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα να ξεκινήσει με το δεξί τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας θα ταξιδέψει αυθημερόν για το Στρατώνι, το πρωί της Κυριακής.

Οι διαιτητές

Τον αγώνα του Στρατωνίου με τη ΝΑΟΥΣΑ θα διευθύνει ο Σκουλάς από τις Σέρρες με βοηθούς τους συντοπίτες του, Σάββα και Ζιγκερίδη.