ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τα μπαράζ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει της πρεμιέρας των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική-Ερασιτεχνική η ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, η οποία την Κυριακή 15/05 ξεκινάει τις υποχρεώσεις της, με ένα δύσκολο παιχνίδι στην Χαλκιδική και συγκεκριμένα στο Στρατώνι, με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Το σύνολο του Βαγγέλη Ντίσιου έδωσε φιλικό αγώνα το περασμένο Σάββατο με τον ομάδα του Διαγόρα Σεβαστής με τον προπονητή των «κυανολεύκων» να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει της έναρξης των μπαράζ ανόδου. Η ΝΑΟΥΣΑ έχασε με 2-1 με τον Καφέ να μειώνει το σκορ στο 42' με κεφαλιά.

Η εντεκάδα με την οποία ξεκίνησε ο ΦΑΣ ήταν η εξής: Ιωακειμίδης, Συμπεθέρης, Ηλιάδης, Μουσικάκης, Περηφανόπουλος, Λαμπριανίδης, Αβραμόπουλος, Πατατούκας, Μουρίκι, Ουέλινγκτον, Καφές. Αγωνίστηκαν και οι Σαρηγιαννίδης, Βλαχοδήμος Α., Παντζαρτζίδης, Τασιώνας, και Δίντσης.

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ

Από εκεί και πέρα η προετοιμασία ξεκίνησε με εργομετρικά που έγιναν πριν την Μεγάλη Εβδομάδα για όλους τους παίκτες για να έχει ο νέος προπονητής της ομάδας μια καλή άποψη για το επίπεδο των παικτών του.

Τις προηγούμενες μέρες μεγάλη ανησυχία είχε προκαλέσει στις τάξεις τους ΦΑΣ οι τραυματισμοί κάποιων παικτών όπως οι Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος και άλλων βασικών παικτών ωστόσο η αποθεραπεία τους συνεχίστηκε κανονικά και μέχρι την Δευτέρα θα έχουν μπει και οι τελευταίοι που είχαν μείνει εκτός προπονήσεων δηλαδή οι Παπατάνος, Νίκου και Ζούρκος με τον τελευταίο να μένει προληπτικά εκτός στο φιλικό του Σαββάτου.

ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΡΑΖ

Κατά τα άλλα σε κυκλοφορία τέθηκαν από την διοίκηση της ΝΑΟΥΣΑΣ μίνι εισιτήρια διαρκείας των οποίων το κόστος είναι 20€ και είναι για τις θέσεις στο σκεπαστό της Κερκίδας.

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Τέλος οργανωμένη μετακίνηση ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της ΝΑΟΥΣΑΣ για το παιχνίδι στο Στρατώνι, το οποίο βρίσκεται στο τρίτο πόδι της Χαλκιδικής, με το κόστος συμμετοχής ανά άτομο να είναι στα 10 €. Για πληροφορίες - εγγραφές: καφέ Αλλοτινό, Ταξιδιωτικό Γραφείο Ράλλης.