ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α2 ΕΠΣΗ: Αφιέρωμα στον δευτεραθλητή του Β' ομίλου, Ολυμπιακό Νάουσας

Τέσσερα χρόνια ήταν πολλά για τον Ολυμπιακό Νάουσας να βρίσκεται μακριά από την Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας και φέτος τα κατάφερε τερματίζοντας δεύτερος στον Β' όμιλο της Α2.

Η ομάδα του Στέργιου Δασκαλάκη, ο οποίος εδώ και τέσσερα χρόνια είναι στην ομάδα, στηρίχθηκε σε νεαρά κυρίως παιδιά με την διοίκηση να έχει από την αρχή ως στόχο να παίξει η ομάδα που δημιούργησαν καλό ποδόσφαιρο. Η άνοδος γι αυτούς μπορεί να μην ήταν αυτοσκοπός ωστόσο ήρθε και φυσικά είναι καλοδεχούμενη από όλους.

Η ομάδα του Ολυμπιακού Νάουσας είχε την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 45 γκολ και 1,88 γκολ ανά αγώνα και την 3η καλύτερη άμυνα με 30 γκολ και 1,25 γκολ ανά αγώνα.

Το ρεκόρ έδρας ήταν 8 νίκες, 2 ισοπαλίες και 2 ήττες ενώ πρώτος σκόρερ ήταν ο Δημήτρης Τσιούλης με 12 γκολ.

Αναλυτικά το ρόστερ του Ολυμπιακού Νάουσας:

Ζιαμπάκας Κώστας
Βουδούρης Άγγελος
Κωνσταντινίδης Παύλος
Κωνσταντινίδης Δημήτρης
Σπαθάκης Παναγιώτης
Μπουμπουλέντρας Θάνος
Σαρμπίνος Κώστας
Κωστόπουλος Θάνος
Μπλιάτκας Στέργιος
Σέλα Αρμάν
Παπαπέσιος Γιάννης
Χατζηιωαννίδης Νίκος
Τσαούσι Ηλίας
Μήτσικάς Τάσος
Παπανάνος Αλέξανδρος
Μήτσικας Παρμενίων
Κοκκοφιάδης Αβραάμ
Μίνγκας Γιώργος
Τσιούλης Δημήτρης (βοηθός προπονητή)
Λέσι Φρέντι
Βλαχοδήμος Δημήτρης
Ανθρακέας Λάμπης
Κουμπούλης Νίκος (βοηθός προπονητή)
Ιτσκάρας Νίκος (αποκτήθηκε τον Ιανουάριο δανεικός από την Νάουσα)

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Γιώργος Κωνσταντινίδης (πρόεδρος): Πραγματοποιήσαμε μια πολύ καλή σεζόν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο που ήταν και στόχος μας. Πλέον στόχος και την επόμενη σεζόν είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε αθλητές οι οποίοι να ανέβουν επίπεδο και θα προχωρήσουν στην καριέρα τους. Η άνοδος ήταν στο πίσω μέρος του μυαλού μας αλλά απόλυτος στόχος ήταν να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Γιώργος Δασκαλάκης (προπονητής): «Η δουλειά που βγήκε φέτος στο γήπεδο είναι δουλειά τεσσάρων ετών. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο και να δουλέψουμε τα παιδιά τα οποία μέσω της ομάδας μας να πρωταγωνιστήσουν και σε μεγαλύτερο επίπεδο. Τα παιδιά φέτος, με τις συμμετοχές που είχαν πάρει από τις προηγούμενες χρονιές, παρουσιάστηκαν ποιο ώριμα και έτοιμα και πιστεύω πως αυτό ήταν και το κλειδί της επιτυχίας μας πέρα από την σκληρή δουλειά όλης της σεζόν».

Στέργιος Πλιάτκας (αρχηγός): «Η φετινή δύσκολη σεζόν έφτασε στο τέλος της. Η ομάδα μας πήρε την άνοδο αλλά σε όλη την διάρκεια της σεζόν δεν μπόρεσε να παίξει πλήρης μιας και είχαμε πολλές απουσίες και από τραυματισμούς αλλά και από τιμωρίες ωστόσο δεν ήταν αρκετά αυτά για να σταθούν εμπόδιο και να καταφέρουμε την άνοδο».

Δημήτρης Τσιούλης (ποδοσφαιριστής): «Η ομάδα μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας θα είναι από τον Σεπτέμβριο και πάλί στην Α1. Βάση της εικόνας που δείξαμε ήταν κάτι που μας άξιζε και πλέον είμαστε όλοι χαρούμενοι και περήφανοι για αυτό που πετύχαμε».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης