ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α2 ΕΠΣΗ: Αφιέρωμα στον δευτεραθλητή του Α' ομίλου, ΜΑΣ Βεργίνας

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας και μια πολύ δύσκολη περίοδο η ομάδα της Βεργίνας επιστρέφει στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, τερματίζοντας στην 2η θέση του Α' ομίλου της Α2.

Το καλοκαίρι ανέλαβε τον προεδρικό θώκο η Χαρισιάδου Μαρία, η οποία έχοντας δίπλα της μια πολύ καλή ομάδα ατόμων δούλεψαν όλοι μαζί με στόχο την άνοδο της ομάδας στην Α1 της ΕΠΣ Ημαθίας βάζοντας την ομάδα σε σωστές βάσεις και οργανώνοντάς την σχεδόν από το μηδέν.

Η ομάδα της Βεργίνας ξεκίνησε με προπονητή τον Πασχάλη Μελιόπουλο, ο οποίος απομακρύνθηκε την 17η αγωνιστική από τον πάγκο για να αναλάβει ο Άρης Αδάλογλου ο οποίος τελείωσε και την σεζόν.

Η ομάδα της Βεργίνας είχε την 3η καλύτερη επίθεση με 44 γκολ και 1,83 γκολ ανά αγώνα και την καλύτερη άμυνα με 17 γκολ και 0,71 γκολ ανά αγώνα.

Η απόδοση της Βεργίνας στην άμυνα ήταν και αυτή που την έκανε να κερδίσει την άνοδο.

Το ρεκόρ έδρας ήταν 9 νίκες, 1 ισοπαλία και δύο ήττες. Πρώτος σκόρερ της ομάδας αναδείχθηκε ο πολύπειρος Γιώργος Σαμψωνίδης με 14 γκολ.

Αναλυτικά το ρόστερ της Βεργίνας:

Στογιαννόπουλος Δημήτρης
Βρεττός Μπάμπης
Μελιόπουλος Πασχάλης
Μουρατίδης Γιάννης
Τσιάμπας Κώστας
Ζέρης Αντώνης
Γιαγλής Σάκης
Μπλούκας Γιάννης
Σαμψωνίδης Γιώργος
Αράπος Χρήστος
Χατζάρας Αποστόλης
Βανιόπουλος Παναγιώτης
Λιλιόπουλος Αντώνης
Κατσιγιαννόπουλος Δημήτρης
Γκριτζαλιώτης Τάσος
Μελιόπουλος Σωτήρης
Λιλιόπουλος Θωμάς
Κατσιγιαννόπουλος Βασίλης
Γκόγκος Αντώνης

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Μαρία  Χαρισιάδου (πρόεδρος): «Καταρχήν είμαι πολύ χαρούμενη και περήφανη για την εντυπωσιακή μας πορεία η οποία είχε ως κατάληξη  την άνοδο στην Α1 κατηγόρια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι  συντέλεσαν στην προσπάθεια μας αυτή, τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές Πασχάλη Μελιόπουλο και Άρη Αδάλογλου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους τους φίλους της ομάδας μας για τη θερμή τους παρουσία, τους ανθρώπους του αθλητικού ρεπορτάζ για την έγκυρη και αντικειμενική κάλυψη των αγώνων. Τέλος να ευχηθώ για τη χρονιά που μας έρχεται, ένα «καθαρό» ποδόσφαιρο με δυνατούς αγώνες και μαχητικότητα».

Άρης Αδάλογλου (προπονητής): «Ανέλαβα την ομάδα μετά την 4η αγωνιστική του δευτέρου γύρου, δουλέψαμε και δώσαμε τα πάντα με στόχο την άνοδο κάτι που καταφέραμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους αλλά και στην διοίκηση για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. Πλέον η ομάδα μας ξεκινάει τον προγραμματισμό της για την επόμενη σεζόν για την οποία πρέπει να είμαστε έτοιμοι με στόχο η ομάδα να πρωταγωνιστήσει και την επόμενη σεζόν όπως την αρμόζει.

Γιάννης Μπλούκας (αρχηγός): «Ο στόχος της ομάδος για την άνοδο στην Α1 επετεύχθη. Υπήρξε μια πολύ καλή χημεία ανάμεσα σε παίχτες και διοικήσει που συντέλεσε αρμονικά στην γεμάτη χρόνια που διανύσαμε. Υπήρξαν δυνατές και αξιόλογες ομάδες με εμπειρία στην κατηγορία που αυτό είχε ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα ανταγωνιστικό και όμορφο πρωτάθλημα. Προσωπικά για την επόμενη σεζόν θα δουλέψω σκληρά ώστε να με βρει έτοιμο και δυνατό για την ομάδα την οποία θα αγωνίζομαι. Τέλος θέλω να συγχαρώ όλες τις ομάδες για τις ανόδους που πέτυχαν και μακάρι τη νέα σεζόν να έχουμε ένα ποιο ενδιαφέρον πρωτάθλημα στην Α1 από το φετινό».

Παναγιώτης Βενιόπουλος (ποδοσφαιριστής): «Μια δύσκολη χρόνια για εμάς που όμως καταφέραμε τον στόχο μας ο οποίος μετά την 3η αγωνιστική έγινε γνωστός πέρασε. Με αρκετή δουλειά καταφέραμε να φτάσουμε στο ρετιρέ της βαθμολογίας και να παραμείνουμε εκεί μέχρι και το τέλος αν και είχαμε πολλά προβλήματα όπως όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Δέσαμε πάρα πολύ σαν ομάδα και για εμάς η άνοδο έγινε και ήρθε με την βοήθεια όλων».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης