ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α2 ΕΠΣΗ: Αφιέρωμα στον πρωταθλητή του Β' ομίλου, Απόλλωνα Αγ. Γεωργίου

Την άνοδο στην Α1 μετά από 2 χρόνια απουσίας πέτυχε η ομάδα του Αγ. Γεωργίου, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στον 2ο όμιλο της Α2 κατηγορίας της ΕΠΣ Ημαθίας.

Η χρονιά για τους «πράσινους» ξεκίνησε με την αποχώρηση του Βασίλη Παπαδόπουλου από την  προεδρία της ομάδας με τον Δημοσθένη Παπαπετρίδη να βγαίνει επικεφαλής μιας ομάδας ανθρώπων οι οποίοι δούλεψαν από την αρχή με στόχο να βοηθήσουν την ομάδα να βρει και πάλι τον δρόμο της.

Δημιουργήθηκε ένα καλό σύνολο το οποίο με την πάροδο του χρόνου έδεσε και κατέκτησε δίκαια το πρωτάθλημα.

Έχοντας την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 60 γκολ και 2,5 γκολ ανά αγώνα και την καλύτερη άμυνα με 22 γκολ και 0,92 γκολ ανά αγώνα στοιχεία που δείχνουν μια δεμένη και καλή ομάδα αλλά και την καλύτερη έδρα μιας και σε 12 αγώνες είχε 10 νίκες, μία ισοπαλία (με την Δόξα Ν. την 22η αγωνιστική με 0-0) και μία ήττα (με τα Μονόσπιτα την 8η αγωνιστική με 1-3).

Πρώτος σκόρερ της ομάδας ήταν ο Σιδηρόπουλος Ηλίας με 20 γκολ.

Αναλυτικά το ρόστερ του Αγ. Γεωργίου:

Γώργος Αργύρης
Παπαρέντης Παύλος
Ζυγώνης Νίκος
Ορφανίδης Γιάννης
Καρολίδης Αντώνης
Δημητριάδης Χάρης
Τρούπκος Δημήτρης
Σερέτης Χάρης
Μουχτάρης Τραϊανός
Τσαλίλης Δημήτρης
Γερμάνης Δημήτρης
Καρυπίδης Ανέστης
Μπαξεβάνης Δημήτρης
Καϊσίδης Άγγελος
Κουτρουλιάς Χρυσοβαλάντης
Σιδηρόπουλος Ηλίας
Πίκος Ηρακλής
Γαλατσίδας Γρηγόρης
Σαντίνι Ερικσόν
Μαυροζούνης Βαγγέλης
Μιχαηλίδης Νίκος

Δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Δημοσθένης Παπαπετρίδης (πρόεδρος): Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που μετά από δύο χρόνια είμαστε και πάλι στην Α1. Ήταν μια δύσκολη χρονιά με πολύ άγχος καθώς ήμασταν μια καινούργια διοίκηση η οποία όμως ανταπεξήλθε όπως έπρεπε. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Ημαθίας και τον κ. Καραμελίδη για την άψογη συμπεριφορά των διαιτητών στα παιχνίδια μας. Πλέον σαν διοίκηση και πάλι θα έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ωστόσο πιστεύω πως θα δημιουργήσουμε μια καλή ομάδα η οποία θα μπορέσει να κάνει μια καλή πορεία και να κρατηθεί στην Α1.

Μπάμπης Σπυριδωνίδης (προπονητής): «Καταρχήν ξεκινήσαμε με στόχο την παραμονή στην κατηγορία κάνοντας μια καλή ομάδα και γυρίζοντας τον κόσμο στο γήπεδο, ο οποίος είχε απομακρυνθεί λόγο της κακής αγωνιστικής παρουσίας της ομάδος τα τελευταία 3-4 χρόνια. Το καταφέραμε αυτό κατά πρώτο λόγο και στην συνέχεια βρεθήκαμε να είμαστε στην κορυφή. Κλειδί στην όλη προσπάθεια πιστεύω πως ήταν η συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις. Πιστεύω πως ανεβήκαμε δίκαια και πλέον κοιτάμε την επόμενη σεζόν όπου σίγουρα θα χρειαστούμε ενίσχυση έχοντας ήδη κάποιους στόχους. Τέλος θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια τόσο στους ποδοσφαιριστές όσο και στην διοίκηση της ομάδος για την πολύ καλή συνεργασία.

Νίκος Μιχαηλίδης (αρχηγός): Κερδίσαμε την άνοδο κάτι που πιστεύω ότι μας άξιζε. Η ομάδα είναι και πάλι εκεί που τις αξίζει και αυτό ήρθε μέσα από την δουλειά που κάναμε από την αρχή της σεζόν. Πλέον στόχος μας στην Α1 είναι μια καλή πορεία και να σταθεροποιηθεί η ομάδα εκεί που της αξίζει.

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης