ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χρήσιμα συμπεράσματα για τη ΝΑΟΥΣΑ

Το δεύτερο φιλικό, μετά από αυτό με το συμπολίτη της Αχιλλέα, ενόψει των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στη Γ' εθνική, τα οποία ως γνωστόν θα αρχίσουν 15 Μαϊου, έδωσε το περασμένο Σάββατο η πρωταθλήτρια της Ένωσής μας ΝΑΟΥΣΑ.

Αντίπαλός της στο γήπεδο της Νεάπολης ήταν ο νταμπλούχος της ΕΠΣ Μακεδονίας Μακεδονικός, σ' ένα αξιόπιστο τεστ, απο το οποίο ο προπονητής της Βαγγέλης Ντίσιος έβγαλε σίγουρα χρήσιμα συμπεράσματα.

Οι Ναουσαίοι στάθηκαν καλά στο α' ημίχρονο, στο οποίο είχαν τον έλεγχο, όμως στην επανάληψη και λόγω των αρκετών αλλαγών, ο ρυθμός έπεσε, ενώ στο τελευταίο 15λεπτο του αγώνα δέχθηκαν τα δυο τέρματα που έκριναν το παιχνίδι στο 75' και 86'. Τέρματα που προήλθαν απο ατομικά λάθη των αμυντικών, τα οποία επισημάνθηκαν στο τέλος απο τον Βαγγέλη Ντίσιο και θα σταθούν αφορμή, ώστε σ' αυτά πάνω να δουλέψει ο τεχνικός της αυτή την εβδομάδα.

Στο πρώτο 45λεπτο αγωνίστηκαν οι: Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Μουσικάκης, Ηλιάδης, Ζούρκος, Λαμπριανίδης, Καφές, Βλαχοδήμος Α., Συμπεθέρης, Πατατούκας.
Στην επανάληψη έπαιξαν σταδιακά και οι: Αβραμόπουλος, Δίντσης, Ουέλινγκτον, Παζαρτζίδης, Τασιώνας, Μουρίκι, Βλαχοδήμος Ζ.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ

Πλήγμα για τη ΝΑΟΥΣΑ είναι ο τραυματισμός του Νίκου Σαρηγιαννίδη στο μηνίσκο. Ο Βεροιώτης ποδοσφαιριστής ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα, προκειμένου να αποφύγει την αρθροσκόπηση, κάτι που του δίνει κάποιες ελπίδες ώστε να δώσει το παρών τους στους αγώνες μπαράζ.

ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ

Δεν διεξήχθη τελικά το φιλικό με τη ΒΕΡΟΙΑ, ενώ για τις 07/05 ορίσθηκε το άλλο φιλικό με αντίπαλο τη Σεβαστή, στην έδρα της ομάδας της Πιερίας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΜΠΑΡΑΖ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ...