Πρώτη ήττα για τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας

Την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα Β´ Εθνικής γυναικών γνώρισε  ο Αγροτικός Αστέρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης, το απόγευμα της Κυριακής 19/1/2014, με σκορ 6-1.
 
Άν και προηγήθηκε στο 7' με τη  Σπυριδωνίδου, από το 38' για  ένα περιέργο λόγο η εικόνα  της ομάδας άλλαξε  και οι γηπεδούχες μπήκαν μπροστά στο σκορ. Από το 38' και μετά η ομάδα  πάρα τις συνεχείς οδηγίες του Λάζαρου Παπαδόπουλου, έκανε ότι δεν χρειαζόταν για να ακολουθήσει  οδυνηρή ήττα.
 
Τα τέρματα  της αναμέτρησης πέτυχαν για τον Αγροτικό Αστέρας στο 7' Σπυριδωνίδου και για τον Άρη στο  23' Κολληγά, 38' και 88' Παράσχου, 42' Κηπουρού, 54' Γρηγοριάδου και στο 57'  Βαμπούλα.
 
Άρης (Ηλίας Σαλαμάνης): Ψάλτη, Κηπουρού, Χουτουριάδου (75' Κεχαγιά) , Γρηγοριάδου (85' Γκόγκα) , Χιτούδη, Κολληγά (65' Τερζοπούλου) ,  Μαντατζή, Πασπαλή, Κώττα, Παράσχου, Βαμπούλα.
 
Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη, Στρίμπα, Φείμ (85' Ζέρβα) Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου , Ντούσκα, Kιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου, Τσαγκαλίδου ,  Παπαδοπούλου ( 66' Καλοψικάκη).
 
Διαιτητής   ο κ. Δημητριάδης Στέφανος με βοηθούς την κα. Μαυροπούλου Ελευθερία και τον κ. Ευμορφούλη Δημοκράτη του Ν. Χαλκιδικής.