ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μπαράζ ΕΠΣΗ: Έκανε το πρώτο βήμα για την άνοδο ο Λουτρός

Το πρώτο ματς για τα μπαράζ των δευτεραθλητών της Γ’ κατηγορίας διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (13/04) στο γήπεδο της Αγ. Μαρίνας, με τον Ολυμπιακό Λουτρού να επικρατεί με 4-1 την Παλασίδειο Ακαδημία Νάουσας.

Η ομάδα του Λουτρού θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (17/04) στο γήπεδο του Διαβατού τον Προμηθέα Βέροιας, με το νικητή να κερδίζει την άνοδο στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ολυμπιακός Λουτρού ξεκίνησε μουδιασμένα και βρέθηκε να χάνει 1-0 μόλις στο 4ο λεπτό με γκολ που πέτυχε ο Γκεντίδης με κεφαλιά.

Στην συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε στην ισοφάριση δέκα λεπτά αργότερα με διαγώνιο σουτ του Δ. Παπαδόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος και στο 50’ πήρε κεφάλι στο σκορ με κεφαλιά του Θαγγόπουλου, ενώ στο 64’ ο Χ. Παπαδόπουλος τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό σουτ.

Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 68’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Αναστασόπουλος Δ. του Ε., ενώ από το 73’ οι νικητές έπαιζαν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Θαγγόπουλου για εξύβριση του βοηθού, με αποτέλεσμα η ομάδα του θα στερηθεί τις υπηρεσίες του στο κρίσιμο ματς με τον Προμηθέα.

Να σημειωθεί ότι με τον Ολυμπιακό Λουτρού αγωνίστηκε και το 50χρονος (!!) Χρυσάφης Βαγγέλης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουτρού, ο οποίος έβγαλε ολόκληρο το 90λεπτο έχοντας μάλιστα και πολύ καλή παρουσία!

Η διαιτησία του Μελτζανίδη (Μοσχόπουλος Δ. – Νατσούρας) ήταν καλή.

ΛΟΥΤΡΟΣ: Ταχτατζής, ΜΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ, Βουλτσινός, Θαγγόπουλος, Αναστασόπουλος Δ. του Ε., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Δ., Χρυσάφης, ΠΕΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Χ. (70’ Τριανταφυλλόπουλος Α.), Αναστασόπουλος Δ. του Α.

ΠΑΛΑΣΙΔΕΙΟΣ Ν.: Γαϊτανίδης, Παλασίδης, ΓΚΕΝΤΙΔΗΣ, Βλάχος, Κουκούτας, Οικονόμου (65’ Παρθενόπουλος), Φετλής (55’ Δημόπουλος), ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ, Μπότσης Ν., Μπότσης Μ., Αποστόλου (67’ Παπαδόπουλος).

Ανταπόκριση: Βασίλης Κωστόπουλος