ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γιόρτασε την άνοδο ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας

Ημέρα γεμάτη ποδόσφαιρο η σημερινή για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγ. Μαρίνας, με μια ομάδα όπως ο Α.Σ. Ειρηνούπολης, περσινός πρωταθλητής της Α1 αλλά με πολλές αξιώσεις και φετινός.

Άφθονο κρασί πολλά ψητά και πολλά «κυανόλευκα» χαμόγελα και όνειρα για μια πετυχημένη παρουσία στην Α2, ήταν η εκδήλωση που διοργάνωσε η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου για την άνοδο και την επιστροφή της ομάδας στην Α2 κατηγορία.

Η διοίκηση τίμησε και τον ποδοσφαιριστή του Α.Σ Ειρηνούπολης και πρόεδρο της «Βασίλισσας του βορρά» και του Άρη Θεσσαλονίκης, Θεόδωρο Καρυπίδη για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Την τιμητική πλακέτα απένειμε στον γενικό αρχηγό της Ειρηνούπολης, Άρη Βενιόπουλο (ο κος Καρυπίδης είχε ανειλημμένες υποχρεώσεις), ο πρόεδρος του Μ. Αλέξανδρου, Γκέκας Αθανάσιος. 

Στο γήπεδο παρών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κος Καραμελίδης μαζί με το μέλος της επιτροπής διαιτησίας κο Χριστοδούλου Τάσο, ο δημοτικός Σύμβουλος Παπαγιάννης Γιάννης με την σύζυγο του, ο πρόεδρος του τοπικού Συμβουλίου Ν. Γερούκης, ο Γραμματέας Γ. Στογιάννης, ο συντονιστής της πρωτοβουλίας αγροτών κ. Παπακωνσταντινου Θ. αλλά και πολλοί παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας.

Η διοίκηση του Μ. Αλέξανδρου θέλει για μια ακόμη φορά να εκφράσει της ευχαριστίες της στους ποδοσφαιριστές, στον προπονητή, στον κόσμο και στους δεκάδες χορηγούς της φετινής σεζόν και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον μεγάλο χορηγό την Ε.Κ.Ο και τα Ελληνικά Πετρέλαια.