ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Βράζουν» στη ΝΑΟΥΣΑ με τη διαιτησία του τελικού!

Πολλά παράπονα έχουν οι Ναουσαίοι από την διαιτησία του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας, όπου ηττήθηκαν στα πέναλτι με 5-4 (κ.α. 1-1) από τον ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας!

Μάλιστα, οι φίλαθλοι της ιστορικής ομάδας εξέδωσαν καυστική ανακοίνωση, εκφράζοντας τις απορίες τους για τέσσερις φάσεις που θεωρούν ότι ο ρέφερι Βρέσκας και ο πρώτος βοηθός του, Παρασίου, αδίκησαν κατάφορα την ομάδα τους και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για την απώλεια του κυπέλλου από την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ, στον τελικό της Τετάρτης, η φίλαθλη κοινή γνώμη θέτει ορισμένα ερωτήματα στον κ. Βρέσκα και στον πρώτο βοηθό κ. Παρασίου.

Πρώτον κ. διαιτητά, υπάρχει πέναλτι στη φάση του59ου λεπτού, όταν ο ποδοσφαιριστής της ΝΑΟΥΣΑΣ Παπατάνος, κάνοντας τάκλιν διώχνει καθαρά τη μπάλα και στη συνέχεια ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέφτει θεαματικά στο χόρτο; Το βίντεο δείχνει ΟΧΙ!

Δεύτερον, στη φάση του 76’ υπάρχει πέναλτι στην ανατροπή του Παπατάνου από ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ; Το βίντεο δείχνει πεντακάθαρα ΝΑΙ!

Τρίτον, κύριοι, στην εκτέλεση του 6ου πέναλτι (που εκτέλεσε ο Λαμπριανίδης), η μπάλα έχει περάσει 20 πόντους τη γραμμή της εστίας; Το βίντεο λέει ΝΑΙ!

Τέταρτον, στο τέλος της παράτασης κρατήσατε πόσος καθαρός χρόνος παίχτηκε ποδόσφαιρο; Εμείς λέμε ούτε 10 λεπτά!

Κύριε Βρέσκα, είμαστε βέβαιοι ότι ούτε δόλο είχατε, ούτε κάτι συγκεκριμένο με την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ! Επίσης ούτε η στάση της διοίκησης του ΦΑΣ, που συνεχώς σιωπά, γνωρίζουμε ποια θα ‘ναι στη συνέχεια. Ο φίλαθλος κόσμος της ΝΑΟΥΣΑΣ συγγνώμη για δεύτερη φορά δε δέχεται!!

Σε ότι αφόρα την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, για τον τρόπο με τον οποίο αγωνιστήκαν οι παίκτες της και την κατάκτηση του Κυπέλλου, την συγχαίρουμε και της ευχόμαστε καλή πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας!»