ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έκοψε την πίτα της η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Εν μέσω «ζεστής» ατμόσφαιρας και οικογενειακού κλίματος η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ έκοψε το βράδυ της Πέμπτης την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της.

Τους παίκτες, τα μέλη του προπονητικό team καθώς και όσους παραβρέθηκαν καλωσόρισε ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ουσταμπασίδης ευχόμενος υγεία και δύναμη για το 2016. Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο παίκτης της ομάδας Νίκος Τσιρίδης που κέρδισε ένα ρολόι χειρός προσφορά του ταμία της ομάδας κ. Βασίλη Παπαεμμανουήλ, ένα σετ φόρμες προσφορά της ΕΠΣ Ημαθίας και 50€ από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Καραμελίδη καθώς και η διοίκηση του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας.

Η διοίκηση της Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ευχαριστεί όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, πράγμα που αποδεικνύει την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για τον σύλλογο.

Παρόν στην εκδήλωση ήταν: Ο πρόεδρος της ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. Καραμελίδης και ο αντιπρόεδρος κ. Κρουστάλης. Επίσης ο δήμαρχος του Δ. Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Ναλμπάντης , κ. Δελιόπουλος, κ. Κυτούδης , κ. Συρόπουλος ,ο κ. Κιρκιλιανίδης και ο κ. Θεοχάρης. Τους Παλαίμαχους Αλεξάνδρειας και τον πρόεδρο κ. Μαστροδήμο.