ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α1 ΕΠΣΗ: Σούπερ ντέρμπι στο Αγγελοχώρι!!

Στο γήπεδο του Αγγελοχωρίου πέφτουν τα βλέμματα όλων των φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, στην Σαββατιάτικη 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ημαθίας.

Εκεί όπου θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι της Α1 κατηγορίας, με τον δεύτερο της βαθμολογίας ΑΣ Ειρηνούπολης (24β.) να υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΦΑΣ Νάουσα (26β.). Οι δύο προπονητές Γιάννης Μαντζιαρίδης και Δημήτρης Χαλκιάς δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παρατάξουν τις ομάδες του με τις καλύτερες δυνατές ενδεκάδες και με στόχο την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης.

Να σημειωθεί ότι οι δύο αυριανοί αντίπαλοι συναντήθηκαν και πριν από περίπου δύο μήνες στο ίδιο γήπεδο, αυτή τη φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου, με τους Ναουσαίους να πανηγυρίζουν τη νίκη - πρόκριση με σκορ 1-0.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας, η Αλεξάνδρεια έχει δύσκολη έξοδο στο Ροδοχώρι, ενώ ενδιαφέρον παιχνίδι αναμένεται να γίνει στην Επισκοπή όπου η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τα Τρίκαλα.

Εντός έδρας αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας με αντίπαλο τον φιλόδοξο Κοπανό, το Μακροχώρι πηγαίνει στην Χαρίεσσα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Τέλος, στον Άραχο η τοπική Ποντιακή Νεολαία θα φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Νάουσας, ενώ σημαντικό ματς για την σωτηρία είναι αυτό μεταξύ του Διαβατού και της Μελίκης.

Α1 ΕΠΣΗ – 11η αγωνιστική

Σάββατο 28 Νοεμβρίου (15:00)

Άραχος – Αχιλλέας Ν.
Χαρίεσσα – Μακροχώρι
Ροδοχώρι – Αλεξάνδρεια
Διαβατός – Μελίκη
Επισκοπή – Τρίκαλα
ΠΑΟΚ Αλεξ. – Κοπανός
Ειρηνούπολη – Νάουσα