ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ρεπόρτερ καταγγέλλει βοηθό διαιτητή!

Ο δημοσιογράφος Νικολαΐδης Νίκος από την Αλεξάνδρεια καταγγέλλει τον βοηθό του αγώνα Σχοινά - Σταυρού για την Α2 της ΕΠΣ Ημαθίας Γρηγόρη Παζαρτσικλή για άνιση συμπεριφορά προς τους απεσταλμένους μέσων ενημέρωσης στον εν λόγω αγώνα.

Συγκεκριμένα ο κ. Παζαρτσικλής μου απαγόρευσε την λήψη φωτογραφιών και βίντεο από την πλάγια γραμμή κάνοντάς μου παρατήρηση και στέλνοντάς με πίσω από το ένα από τα δύο τέρματα. 

Κάτι αντίστοιχο όμως δεν έκανε και με άλλον απεσταλμένο μέσου ενημέρωσης που όπως φαίνεται στις εικόνες μου, όχι μόνο του επέτρεψε να καλύψει το παιχνίδι από την πλάγια γραμμή αλλά έπιασε και ψιλή κουβέντα μαζί του. 
 
Αλήθεια, εγω την δημοσιογραφική μου ταυτότητα την δημοσιοποιώ στις φωτογραφίες που στέλνω και είχα κάθε δικαίωμα να βρίσκομαι σε κάθε χώρο του γηπέδου. Οι υπόλοιποι απεσταλμένοι μέσων ενημέρωσης είχαν κάτι αντίστοιχο και με ποια ιδιότητα τους επιτρέπεται να εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο;
 
Νομιμοποιείται ο συγκεκριμένος βοηθός να απαγορεύει σε δημοσιογράφους  να μην κάνουν τη δουλειά τους και επιλεκτικά σε άλλους να τους το επιτρέπει;
 
Νίκος Νικολαΐδης