Στα Γρεβενά αγωνίζονται οι Μικτές της ΕΠΣ Ημαθίας

Το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών ομάδων Παίδων-Νέων της ΕΠΟ συνεχίζεται την Τετάρτη 8/1 με την πραγματοποίηση της 8ης αγωνιστικής. Για τον 3ο όμιλο οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Ημαθίας θα βρεθούν στο Ενωσιακό γήπεδο των Γρεβενών όπου θα αγωνιστούν με τις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Γρεβενών.

Ο αγώνας των Παίδων θα αρχίσει στις 13.00 μμ και θα τον διευθύνει ο κ. Τσέτσιλας Κ. με βοηθούς τους Δροβατζήκα και Ράτζα. Ενώ ο αγώνας των Νέων θα αρχίσει στις 15.00 μμ και πρώτος διαιτητής θα είναι ο κ. Δροβατζήκας, όλοι του συνδέσμου Γρεβενών.

Ήδη βρισκόμαστε στα μισά του β΄ γύρου της Α’ φάσης και οι ομάδες της Ημαθίας έχοντας σαφή προβάδισμα στους μέχρι τώρα αγώνες, καλούνται να δικαιώσουν την θέση τους και τις εμφανίσεις τους και στα παιχνίδια με τα Γρεβενά, αφού ομολογουμένως και σύμφωνα με όσα παρακολουθούμε τόσα χρόνια στις Μικτές Ημαθίας ο ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης καταφέρνει κάθε χρόνο με τις επιλογές του και την ομαδική και προγραμματισμένη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, να έχει τις Μικτές Ημαθίας στις πρώτες θέσεις, γεγονός που δεν περνά απαρατήρητο από τους «μάναντζερ», τους «σκάουτερ», αλλά και τους εκλέκτορες των Εθνικών ομάδων.

Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας που γίνεται στις Μικτές, φαίνεται ότι παίρνουν «σάρκα και οστά» καθώς οι προπονητές των Εθνικών ομάδων, επέλεξαν πάλι πρόσφατα και ποδοσφαιριστές από Ημαθία και την ευρύτερη περιοχή, όπου μάλιστα δυο παιδιά από την ΕΠΣ Ημαθίας (Φασίδης, Τούφας) και ένας από την 3η Περιφερειακή ομάδα που συνεργάστηκε ο κ. Λυμούσης, (Γιαλαμίδης), συμμετείχαν στο αρχικό σχήμα, στο  ισόπαλο 1-1 της Εθνική κάτω των 18 με την αντίστοιχη του Αζερμπαϊτζαν  στον πρώτο της αγώνα που έγινε Σάββατο 4/1/14 για το διεθνές φιλικό τουρνουά Valentin Granatkin, που διοργανώνει η Π.Ο. Ρωσίας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η Τεχνική επιτροπή Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας και ο Ενωσιακός προπονητής κ. Λυμούσης,   έχουν καλέσει  από 22 ποδοσφαιριστές σε κάθε τμήμα  να βρίσκονται  την Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στο γήπεδο Παλατιτσίων, έχοντας πλήρη αθλητική  περιβολή και τα  Δελτία ΕΠΟ.

Οι Παίδες θα πρέπει να βρίσκονται στα Παλατίτσια στις 2.15  το μεσημέρι, της Δευτέρας, ενώ για τους Νέους το ραντεβού για προπόνηση ορίστηκε την ίδια μέρα στις 3.15 το μεσημέρι.