ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Νέα προεπιλογή στις Μικτές της ΕΠΣΗ – Φιλικό την Δευτέρα 12/10

Ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων περιόδου 2015-2016 κατηγορίας Νέων και Παίδων, που θα αρχίσει σύμφωνα με έγγραφο της ΕΠΟ στις 21 Οκτωβρίου 2015, συνεχίζονται για τελευταία φορά οι προεπιλογές των τμημάτων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας στο Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων.

Και αυτό γιατί θα πρέπει σύντομα ο προπονητής της Ένωσης Παυλόπουλος Κων/νος , να καταλήξει στις τελικές επιλογές και από την επόμενη προπόνηση-φιλικό να ετοιμάσει πλέον τις αγωνιστικές ομάδες, ώστε να είναι έτοιμες στην έναρξη του πρωταθλήματος. Ήδη άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα θετικά συμπεράσματα, αφού τα περισσότερα παιδιά είναι επίλεκτα και με καλές παρουσίες από τις προηγούμενες επιτυχημένες εμφανίσεις τους στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Οι περισσότεροι πλέον παίκτες καλούνται ονομαστικά. Έτσι και στην τέταρτη προπόνηση-φιλικό αναμένονται αρκετά παιδιά που έχει προσκαλέσει ο προπονητής ονομαστικά. Εξάλλου ακόμη και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας, εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό, η πόρτα των Μικτών ομάδων θα είναι πάντα ανοικτή για όλα τα ταλέντα του Νομού Ημαθίας.

Η επόμενη 4η προεπιλογή για τους ΠΑΙΔΕΣ και τους ΝΕΟΥΣ θα γίνει ΔΕΥΤΕΡΑ 12/10/2015 και πάλι στα Παλατίτσια. Οι ΠΑΙΔΕΣ (2002-2003) που θα προσκληθούν θα πρέπει να βρίσκονται στις 3.15 μμ στο γήπεδο, ενώ οι ΝΕΟΙ (2000-2001) που θα προσκληθούν  στις 4.15 μμ στο ίδιο γήπεδο και πρέπει να φέρουν τον απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Όσα παιδιά έχουν ειδοποιηθεί από τον ενωσιακό προπονητή κ. Παυλόπουλο Κων/νο να φροντίσουν να βρίσκονται επιλεκτικά την ίδια μέρα και ώρα για κάθε τμήμα, στις ώρες που αναγράφονται παραπάνω, στο γήπεδο Παλατιτσίων για φιλικό και αξιολογήσεις. Φυσικά πρώτη προϋπόθεση να έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες) και να έχουν απαραίτητα Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Ε.Π.Ο. εφόσον επιλεγούν στις τελικές αξιολογήσεις.

Παρακαλούνται όλα τα παιδιά υποχρεωτικά να φέρουν μαζί τους το Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας της Ε.Π.Ο.