ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στις Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ ο Νηρέας Βέροιας

Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, η ΟΠΑΠ ΑΕ επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Για το λόγο αυτό, δημιούργησε ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αναπτύσσεται σε 125 Ερασιτεχνικά Σωματεία Ποδοσφαίρου, με συνολική συμμετοχή 10.000 παιδιών και 450 προπονητών απ’ όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των Σωματείων που αξιολογήθηκαν από τον ΟΠΑΠ ΑΕ για να ενταχθούν στο πρόγραμμα αυτό, είναι και ο Νηρέας Βέροιας, ο μοναδικός από την ευρύτερη περιοχή της Βέροιας και ένας εκ των δύο στην Ημαθία (ο δεύτερος είναι της Νάουσας)

Τα Ερασιτεχνικά Σωματεία που συμμετέχουν στην ανάπτυξη του προγράμματος είναι μέλη των Τοπικών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων και διατηρούν ακαδημίες με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών, τμήματα υποδομών και ανδρική ομάδα και προέρχονται από κάθε γωνιά της Ελληνικής Επικράτειας.

Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-10 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές.

Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα.

Η φιλοσοφία του προγράμματος

Η βασική κατευθυντήρια γραμμή του προγράμματος είναι η συνεχής και διαδραστική εκπαίδευση των προπονητών, των παιδιών και των γονέων τους, με στόχο την αναβάθμιση των προτύπων της αθλητικής εκπαίδευσης και τη βελτίωση του τρόπου λειτουργίας των ερασιτεχνικών σωματείων.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε πρώτα αθλητές και μετά... πρωταθλητές.

Το πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ αποσκοπεί στο να:

-φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό

-εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού και τις ευγενείς αγωνιστικές αξίες

-δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων

-βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία

Υπενθυμίζουμε ότι οι εγγραφές στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας συνεχίζονται:

από ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 14.00΄- 19.00΄

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ 2331075490-4 / 1ο χλμ Βέροιας-Άμμου

(Ιδιωτικά Εκπαιδευτήρια Βέροιας)