ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τέσσερις προπονητές της Σχολής Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας σε επιμορφωτικό σεμινάριο

Το Σαββατοκύριακο 10-11 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Προπονητικό Κέντρο του Ολυμπιακού στο Ρέντη το Επιμορφωτικό Σεμινάριο της Διεύθυνσης Ακαδημίας.

Το Σεμινάριο που απευθύνεται στους επικεφαλής και στους προπονητές των Σχολών του Δικτύου και μεταξύ αυτών η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας, είναι στα πρότυπα της UEFA και το διοργανώνει ο Ολυμπιακός για 4η φορά.

Το Σεμινάριο στο οποίο θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 150 εκπρόσωποι των Σχολών μας σε Ελλάδα, Κύπρο και ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 20:00 και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 14:00. Στο Σεμινάριο θα αναλυθούν θέματα όπως τα «Καθήκοντα των Αμυντικών» από τον κ. Μαυρογενίδη και τον κ  Πάντο, η «Τακτική στο Σύγχρονο Ποδόσφαιρο» από τον κ. Ελευθεριάδη και η «Πρόληψη Τραυματισμών» από τον ιατρό της πρώτης ομάδας κ. Θέο.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ειδικές ενότητες για τους τερματοφύλακες, ανάλυση για τον ρόλο των εργομετρικών μετρήσεων από την "Life Ergo" και ομιλίες για την Αθλητική Ψυχολογία και Διατροφή. Φυσικά υπάρχουν ακόμη 12 ενότητες και πολλές εκπλήξεις!

Στο σεμινάριο θα μεταβούν από τη σχολή Ολυμπιακός-Νηρέας Βέροιας τέσσερις (4) προπονητές και συγκεκριμένα οι.

1. Γκόγκος Νικόλαος τεχνικός Δ/ντής, προπονητής Κ12

2. Αιρατζής Νικόλαος, προπονητής Κ8

3. Ντέμου Βασιλική, προπονήτρια Κ6

4. Κοτσογιαννίδης Κων/νος, προπονητής τερματοφυλάκων