ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρουσίασε χορηγούς και εμφανίσεις ο Μ. Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας!

Σε μία εκδήλωση που δεν συνηθίζεται από τις ερασιτεχνικές ομάδες και δείχνει αναμφίβολα το πόσο ψηλά βάζουν πλέον τον πήχη οι άνθρωποι του Μ. Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας, παρουσιάστηκαν σε επαγγελματικά πρότυπα οι χορηγοί της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Αυτοί είναι η Ε.Κ.Ο (μεγάλος χορηγός), η ΑΝΟΔΙΚΗ ΤΣΙΛΙΜΠΑΚΟΣ Ε.Π.Ε και τα ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΑ Ι.ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ.

Ο αντιπρόεδρος κος Καλαιτζίδης που ήταν ο άνθρωπος που έφερε την Ε.Κ.Ο στην Αγία Μαρίνα και είναι ο συνδετικός κρίκος αυτής της μεγάλης χορηγίας, ευχαρίστησε τους ανθρώπους που βοήθησαν για να είναι η Ε.Κ.Ο χορηγός και υποσχέθηκε πως θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να συνεχίσουν και του χρόνου τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ μαζί με την ομάδα.

Ο πρόεδρος της ομάδας κος Σάκης Γκέκας ανέφερε πως είναι όλα έτοιμα για την πρεμιέρα και κάλεσε τον κόσμο για τον αυριανό αγώνα. Παράλληλα επεφύλασσε και μια έκπληξη καθώς ένας παίκτης με μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ο Γιώργος Φασίδης, υπέγραψε στην ομάδα, ενώ αναμένεται ένας ακόμη παίκτης να υπογράψει την Δεύτερα.   

Από την πλευράς του ο προπονητής Φρεντυ Πήχας είπε πως η προετοιμασία κύλησε χωρίς προβλήματα, ότι έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ και οι ποδοσφαιριστές είναι πανέτοιμοι για την πρεμιέρα.

Ο Γεν. Γραμματέας Χρ. Τσιτινίδης ανέλυσε τους στόχους της ομάδας, που παραμένουν οι ίδιοι. Δηλαδή οι νέοι της Αγίας Μαρίνας να βρουν διέξοδο στον αθλητισμό μέσω της ποδοσφαιρικής ομάδας, την σωστή οργάνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος και αν έρθει κάποιο πλασάρισμα σε θέση ανόδου φυσικά και δεν θα πει κανένας όχι.

Οι άνθρωποι της διοίκησης δεν ξέχασαν να αναφέρουν και του πολλούς επαγγελματίες και τεχνίτες που βοήθησαν στην ανακαίνιση του γηπέδου Αγίας Μαρίνας.

Στο τέλος δυο πανέμορφα κορίτσια, οι δεσποινίδες Ράνια και Κατερίνα παρουσίασαν όλο τον ιματισμό της ομάδας από την γνωστή ιταλική εταιρία αθλητικής ένδυσης GIVOVA!