ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Συνεχίζονται οι προεπιλογές στις Μικτές Ομάδες Νέων και Παίδων

Ενόψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων περιόδου 2015-2016 κατηγορίας Νέων και Παίδων, συνεχίζονται οι προεπιλογές των τμημάτων των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ημαθίας  στο  Ενωσιακό γήπεδο Παλατιτσίων.

Οι περισσότεροι πλέον παίκτες καλούνται ονομαστικά,  χωρίς  φυσικά  να  αποκλείονται και ποδοσφαιριστές που είτε τα σωματεία τους, είτε οι προπονητές τους δεν φρόντισαν να ενημερώσουν τα παιδιά έγκαιρα, για τις κλήσεις των παικτών από την Τεχνική επιτροπή της ΕΠΣ Ημαθίας.  Έτσι και στην δεύτερη προπόνηση-προεπιλογή αναμένονται εκτός από αρκετά παιδιά που έχει προσκαλέσει ο προπονητής ονομαστικά, να υπάρχουν και άλλοι που θα έρθουν για πρώτη φορά. Εξάλλου ακόμη και κατά την διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν των πρωταθλημάτων της Ένωσής μας, εάν προκύψει κάτι εξαιρετικό, η πόρτα των Μικτών ομάδων θα είναι πάντα ανοικτή για όλα τα ταλέντα του Νομού Ημαθίας.

ΝΕΑ  ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗ – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ 

ΠΑΙΔΕΣ 2002-2003  ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9

 ΝΕΟΙ    2000-2001   ΤΕΤΑΡΤΗ 30/9

Η επόμενη 2η προεπιλογή για τους ΠΑΙΔΕΣ (2002-2003) θα γίνει ΔΕΥΤΕΡΑ 28/9/2015 στα Παλατίτσια και θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στις  4.00 μμ  στο γήπεδο   φέροντας μαζί τους τον  απαραίτητο  αθλητικό εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Η 2η προεπιλογή των ΝΕΩΝ (2000-2001) θα γίνει ΤΕΤΑΡΤΗ  30/9/2015 στα Παλατίτσια και θα  πρέπει  να  βρίσκονται  στις  4.00 μμ  στο γήπεδο   φέροντας μαζί τους τον  απαραίτητο  αθλητικό εξοπλισμό  προπόνησης για συνθετικό τάπητα (ΑΣΠΡΟ μπλουζάκι, σορτς, κάλτσες, παπούτσια, καλαμίδες).

Όσα παιδιά  ειδοποιούνται  ή  έχουν  ειδοποιηθεί  από τον ενωσιακό προπονητή κ. Παυλόπουλο Κώστα και όσα σωματεία δεν έχουν στείλει παιδιά για διαφόρους λόγους και εκτιμούν ότι πληρούν προϋποθέσεις ένταξης στις Μικτές ομάδες, με την σύμφωνη πάντα γνώμη και εκτίμηση των προπονητών τους και των Σωματείων,  να φροντίσουν  να βρίσκονται επιλεκτικά την  μέρα και ώρα για κάθε τμήμα, στις ώρες που αναγράφονται παραπάνω, στο γήπεδο Παλατιτσίων για προεπιλογές και αξιολογήσεις.  Φυσικά  πρώτη  προϋπόθεση  να  έχουν την Ελληνική Υπηκοότητα (να δικαιούνται συμμετοχής στις Εθνικές ομάδες)  και  να  έχουν  απαραίτητα  Δελτίο  Αθλητικής  Ιδιότητας  της  Ε.Π.Ο.  εφόσον επιλεγούν στις τελικές αξιολογήσεις.  Επίσης όσοι έρθουν για πρώτη φορά, θα έχουν μαζί τους βιογραφικό σημείωμα, με ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός, όνομα μητρός, ημερομηνία γέννησης, Σχολείο φοίτησης, τάξη, ομάδα, καθώς  και οπωσδήποτε κινητό τηλέφωνο.

Για περισσότερες πληροφορίες στον ενωσιακό προπονητή κ. Παυλόπουλο Κώστα στα τηλέφωνα:  κιν. 6973356818