ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Βέροιας

Τμήματα υποδομής: Ξεκίνησε η απόλαυση του παιχνιδιού για τους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας το Σάββατο 19/9, που αγωνίστηκαν στις εξαιρετικές εγκαταστάσεις των Γεωργιανών.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν με το Νηρέα Βέροιας σε φιλικά παιχνίδια. Το τουρνουά των τμημάτων στο οποίο συμμετέχει η Ακαδημία Βέροιας ξεκινά το Σάββατο 26/9 με πρώτη στάση την έδρα της Σκύδρας.


Τμήμα παιδικό: Εικόνα παιχνιδιού: Ωραίο παιχνίδι πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της ΕΑΠ μεταξύ της γηπεδούχου ομάδας και της Ακαδημίας. Παρά την αφόρητη ζέστη που επικρατούσε, οι νεαροί αθλητές αγωνίστηκαν με ζήλο και δημιούργησαν όμοφες φάσεις και στις δύο εστίες. Τελικά, επικράτησε η Ακαδημία Βέροιας με σκορ 2-1 και σκόρερ τους Παπουλίδη και Σούλη.
Σύνθεση Ακαδημίας: ΚαλαΪτζίδης,(50ʼ Σάρκα,) Σερεμέτας Β., Παραστατίδης, Παπουλίδης, Γάκης, ΣαΪπης, Σερεμέτας Κ., Μελιόπουλος, Ντινόπουλος, Ανάστος, Ασλανίδης, Στογιάννος, Γρηγοριάδης, Σούλης.

Ερασιτεχνικό Τμήμα: Εικόνα παιχνιδιού: Δυνατό και όμορφο παιχνίδι διεξήχθη την Παρασκευή στο ΔΑΚ μεταξύ της δυνατής και ενθουσιώδους ομάδας της Ακαδημίας Βέροιας και της έμπειρης ομάδας του Άρη Σκυλιτσίου. Τελικός νικητής της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Ακαδημία Βέροιας με το αγγλικό σκορ 5-4.
Σύνθεση Ακαδημίας: Βελέντζας,(46ʼ Κούβαρος Α.), Απαζίδης, Λέντι, Μπρανιώτης, Ταρατσίδης, Μπούγκαρτσιτς, Ταρατσίδης, Κούβαρος Μ., Καλτσάς (70ʼ Παπουλίδης),  Νταμοτσίδης, (46ʼ Πορφύρης), Σοφιανίδης  (70ʼ Αργυρόπουλος).

Η Ακαδημία Βέροιας συνεχίζει την προετοιμασία για την έναρξη του πρωταθλήματος.