ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βόμβα με Σαμψωνίδη η Βεργίνα!!

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα της Βεργίνας, αποκτώντας τον έμπειρο μεσοεπιθετικο Γιώργο Σαμψωνίδη που αγωνιζόταν στην Ειρηνουπολη!

Με την προσθήκη αυτή οι ερυθρόλευκοι ενισχύονται ακόμα περισσότερο μιας και οι στόχοι της ομάδας την φετινή σεζόν, όπως τόνισε στο kerkidasport.gr η πρόεδρος Μαρία Χαρισιάδου θα είναι πρωταγωνιστικοι!

Αναλυτικά η ανακοίνωση που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της ομάδας (www.verginafc.gr):

Η περίοδος του μέλιτους φαίνεται ότι δεν έχει τελειώσει για τη διοίκηση του Ιστορικού Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ καθώς η περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με παίκτες από το πάνω ράφι του νομού μας συνεχίζεται. Ύστερα από συντονισμένες προσπάθειες της Διοίκησης του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ και ειδικότερα της Προέδρου μας κα. ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, η ομώνυμη ομάδα της ΒΕΡΓΙΝΑΣ ενισχύει περαιτέρω το ρόστερ της με ένα επιθετικό μέσο που θα ζήλευαν πολλές από τις πρωτοκλασάτες ομάδες της Α1 του νομού μας.

Η Διοίκηση του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη μεταγγραφή του μεσοεπιθετικού ΣΑΜΨΩΝΙΔΗ ΓΕΩΡΓΙΟ από τον Α.Σ ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ. Ο ΣΑΜΨΩΝΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ διετέλεσε αρχηγός την περασμένη αγωνιστική περίοδο στην Πρωταθλήτρια ομάδα της Α1 του Νομού μας όπου τίμησε τα χρώματα της ομάδας της ΕΙΡΗΝΟΥΠΟΛΗΣ τα τελευταία δύο χρόνια, ματώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα τόσο στην Α2, όπου βγήκε και πρώτος σκόρερ, όσο και στην Α1. Η εμπειρία του και οι παραστάσεις του σε ομάδες Πρωταθλιτισμού δίνουν τον τόνο για μια ανάλογη πορεία για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, με τα χρώματα του ιστορικού Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑ.

Με αυτή τη μεταγγραφή η ομάδα της ΒΕΡΓΙΝΑΣ δίνει το στίγμα για την επιθυμία της διοίκησης και της Προέδρου κα. ΧΑΡΙΣΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑΣ, για ένα ρόστερ εφάμιλο των αγωνιστικών επιτυχιών του παρελθόντος. Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ της Β ερασιτεχνικής Κατηγορίας του Νομού μας, Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ, μπαίνει στο στίβο της Α2 με ένα ρόστερ που θα ζήλευαν πολλές ομάδες της Α1, κάνοντας τον προπονητή της ομάδας κ. ΜΕΛΙΟΠΟΥΛΟ ΠΑΣΧΑΛΗ, να τρίβει τα χέρια του από ικανοποιήση. ΟΙ μεταγγραφές της ομάδας: ΜΠΛΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΒΕΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ, ΤΑΧΤΑΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ x 2, ΑΡΑΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ καθώς και το ήδη υπάρχον ποιοτικό ρόστερ προμηνύουν μια χρονιά γεμάτο ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Η Διοίκηση του Μ.Α.Σ ΒΕΡΓΙΝΑΣ εύχεται στο νέο της μεταγγραφικό απόκτημα ΥΓΕΙΑ και καλή ποδοσφαιρική χρονιά.

Υ.Γ: Φήμες υπάρχουν ότι ο μήνας του μέλιτους της νέας διοίκησης ΔΕΝ έχει ακόμα τελειώσει.