ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Παρουσίασε την ομάδα και τους στόχους η Α.Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Την παρουσίαση της ομάδας για τη σαιζόν 2015-2016 πραγματοποίησε η Α.Ε. Αλεξάνδρειας στο ξενοδοχείο Μάνθος το βράδυ της Τρίτης 1 Σεπτεμβρίου.

Στην αίθουσα βρέθηκαν τα μέλη της νέας διοίκησης, το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας. Ακόμα παραβρέθηκαν μέλη της προηγούμενης διοίκησης όπως ο πρώην πρόεδρος Κώστας Κουρελάτος τον οποίον ευχαρίστησε ιδιαίτερα ο νυν πρόεδρος Γιάννης Ουσταμπασίδης για την παρουσία του, ο πρώην αντιπρόεδρος Δημήτρης Σαμαράς, ο πρώην γενικός αρχηγός Γιώργος Πουρλιοτόπουλος και το πρώην μέλος Αντώνης Νικολόπουλος.

Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Ουσταμπασίδης ευχαρίστησε όσους βρέθηκαν στην αίθουσα, ευχαρίστησε την τοπική κοινωνία και τις τοπικές επιχειρήσεις που αγκάλιασαν και στήριξαν την προσπάθεια της νέας διοίκησης. Με προσωπικό αγώνα στη διάρκεια του καλοκαιριού, μετά από όσα συνέβησαν, καταφέραμε να κάνουμε διοίκηση και ομάδα με γνώμονα την αγάπη για την Α.Ε. Αλεξάνδρειας, τόνισε ο Γιάννης Ουσταμπασίδης. Διαθέτουμε 28 ποδοσφαιριστές στο ρόστερ τους οποίους επιλέξαμε με κριτήριο την ποιότητα του χαρακτήρα του καθενός, συμπλήρωσε ο πρόεδρος.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε ο χορηγός της φανέλας της ομάδας που φέτος θα είναι η ΒΑΚΩ Α.Ε. από το Πλατύ.

Ο προπονητής της ομάδας Κυριάκος Καρασαββίδης ευχαρίστησε την διοίκηση της ομάδας που του εμπιστεύτηκαν την ευθύνη να βρίσκεται στον πάγκο της Α.Ε. Αλεξάνδρειας και φέτος. Φετινός στόχος της Αλεξάνδρειας, είπε ο κόουτς, θα είναι να βλέπουμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι. Δεν μπορείς να λες ότι πας για πρωτάθλημα ή για το κύπελλο χωρίς να βλέπεις ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, στόχος είναι η ομάδα κάθε Σάββατο να δίνει το 110% στο γήπεδο και να κερδίζει το κάθε παιχνίδι, συμπλήρωσε ο Κυριάκος Καρασαββίδης.

Το τρίτο ημίχρονο συνεχίστηκε στην ΠΛΑΤΕΙΑ του Βασίλη Μιχαλακάκη.

Πηγή: Αλεξάνδρεια-Γιδάς