Νίκησαν στην Καλαμαριά τα κορίτσια της Αγ. Βαρβάρας

Συνεχίσει αήττητη, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα η οποία επιβλήθηκε με  σκορ 1 - 3 , στον εκτός έδρας αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα του Μέντεκα Καλαμαριάς, στο γήπεδο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής κατηγορίας γυναικών.
 
Στο πρώτο ημίχρονο  ο αγώνας ήταν μοιρασμένος για τις δυο ομάδες, με αποτέλεσμα ημιχρόνου 1 – 1  και ήταν εμφανές το πρόβλημα των φιλοξενούμενων,  λόγω παρόμοιας εμφάνισης των δυο ομάδων (βυσσινί με κόκκινα) καθώς και του τεχνητού τάπητα (πλαστικό).  Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας άλλαξε την εμφάνιση του, παρόλο που ήταν φιλοξενούμενη ομάδα, και ανέβασε ´´στροφές´´ παρουσιάζοντας μια διαφορετική ομάδα και με ωραίους συνδυασμούς, κατάφερε να πετύχει αλλά δυο τέρματα και να πάρει την πολύτιμη νίκη.
Τα τέρματα της αναμέτρησης για τον Αγροτικό Αστέρα πέτυχαν :
 
Στο 23' η Kιουτάχιαλη από ατομική ενέργεια και περνώντας τις αντίπαλες παίκτριες στο κέντρο του γηπέδου με πολύ καλό δυνατό σουτ έξω απο  την περιοχή. Συνέχισε με δοκάρι στο 28' Σπυριδωνίδου  και στο 43´ ακυρώθηκε τέρμα της Παπαδοπούλου ως επιθετικό φαουλ.
 
Στο 72' πάλι η Kιουτάχιαλη περνώντας τις αντίπαλες παίκτριες κοντά στην περιοχή με αντίστοιχο πολύ καλό σουτ, έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του Λάζαρου Παπαδόπουλου και ταυτόχρονα έδιωξε το άγχος από τις παίκτριες Αγροτικού Αστέρα.
 
Στη συνέχεια η εορτάζουσα Σπυριδωνίδου επισφράγισε τη νίκη στο 80', με ωραίο τέρμα που πέτυχε, με δυνατό σουτ  μέσα στην αντίπαλη περιοχή, μετά από πολύ καλό συνδυασμό (1-2), με την Τσαγκαλίδου. Η απόδοση της ομάδας ήταν πολύ καλή.   
 
Το τέρμα της αναμέτρησης για τον Μέντεκα Καλαμαριάς, πέτυχε η Γεωργαντζή στο 32’ .
 
Μέντεκας Καλαμαριάς (Σολοποτιάς Μανώλης): Χουραϊα, Νούσια, Κλεπουσνιώτου, Τσαπρανίδου, Μαχλά, Γαβριηλίδου, Ευστράτιου, Μοσχοβούδη (57´ Ευστράτιου), Ιγνάτιου, Κώττα (76' Θρήσκου), Γεωργαντζή (83'  Γκελασβίλι), Ναλμπάντη.
 
Αγροτικός Αστέρας (Λάζαρος Παπαδόπουλος): Κανελλάκη, Στρίμπα, Φείμ, Δρενοβιάδου, Μουρατίδου, Πολωνίδου , Κωνσταντινίδου, Kιουτάχιαλη, Σπυριδωνίδου (89' Ζέρβα) , Τσαγκαλίδου (85' Κακαλέ),  Παπαδοπούλου (91' Δούμου).
 
Διαιτητής του αγώνα ο  κ. Πολυχρόνης Φώτιος με βοηθούς την  κ. Μπλέτσιου Χρυσάνθη  και τον Δημητριάδη Νεόφυτο, του συνδέσμου Ν. Πιερίας.

 

Ο Αγροτικός Αστέρας εύχεται Χρονιά Πολλά με υγεία  και ευτυχία στη Σπυριδωνίδου Αναστασία, για την ονομαστική της εορτή καθώς και την επίτευξη περισσοτέρων τερμάτων στη συνέχεια του πρωταθλήματος.