ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικά και μεταγραφές στον ΑΣ Ειρηνούπολης

Άλλες τρεις μεταγραφές είναι διατεθειμένη να πραγματοποιήσει η ομάδα της Ειρηνούπολης, ώστε να ενισχύει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της ενόψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος στις 12/09.

Ήδη οι υπεύθυνοι της ομάδας έχουν έρθει σε συμφωνία με έναν πλάγιο μπακ που αγωνιζόταν σε ομάδα Γ’ Εθνικής και απομένουν τα τυπικά για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ενώ σήμερα θα μιλήσουν με έναν έμπειρο Ημαθιώτη αμυντικό για να ολοκληρώσουν την απόκτησή του. Επίσης, μέσα στην επόμενη εβδομάδα αναμένεται να κλείσει και ένας επιθετικός από την Θεσσαλονίκη με εμπειρίες από Β’ και Γ’ Εθνική.

Με αυτές τις μεταγραφές θα κλείσει και τυπικά το ρόστερ της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, η οποία κινήθηκε σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Δεν είναι κρυφό ότι ο χρηματοδότης της και πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Θόδωρος Καρυπίδης, μαζί με τους συνεργάτες του, έχουν θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους για μία ακόμη χρονιά στον ΑΣ Ειρηνούπολης, θέλοντας να δουν την ομάδα να κερδίζει την άνοδό της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, κάτι που δεν κατάφερε να κάνει την σεζόν που μας πέρασε.

Σήμερα στην Επισκοπή Νάουσας

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η προετοιμασία του ΑΣ Ειρηνούπολης συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και κάτω από τις οδηγίες του προπονητή Γιάννη Μαντζιαρίδη και των συνεργατών του.

Η ομάδα έδωσε το περασμένο Σάββατο το πρώτο της φιλικό τεστ κόντρα στον Κοπανό, από τον οποίο ηττήθηκε 1-0, ενώ σήμερα (12/08) στις 7μμ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Κεραυνό Επισκοπής.

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών αγώνων έχει ως εξής:
Τετάρτη 19 Αυγούστου με Αλμωπό Αριδαίας (εντός)
Σάββατο 22 Αυγούστου με Κ20 ΒΕΡΟΙΑΣ (Ταγαροχώρι)
Τετάρτη 26 Αυγούστου με Αλεξάνδρεια (εκτός)
Σάββατο 29 Αυγούστου με Ηρακλή Άσπρου

Επίσης τις πρώτες ημέρες του Σεπτέμβριου θα γίνει φιλικό και με μια ομάδα της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ.