ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μεταγραφές και διαρκείας παρουσίασε ο Απόλλων Αγ. Γεωργίου

Από τον αθλητικό σωμάτιο «Απόλλων» Αγίου Γεωργίου ανακοινώνονται δύο ακόμα μεταγραφές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου που πρόκειται να βοηθήσουν σημαντικά την ομάδα την νέα αγωνιστική περίοδο.

Πρόκειται για τους Ιωάννη Χατζηγεωργίου, 27 ετών επιθετικός που αγωνίζονταν στην ΕΛΠΙΣ Μονoσπίτων και Νικόλαο Μιχαηλίδη, 32 ετών αμυντικός από αγωνίζονταν στον ΑΤΛΑ Ζεβροχωρίου. Και οι  δυο ποδοσφαιριστές κατάγονται από τον Άγιο Γεώργιο.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κύριος Παπαπετρίδης Δημοσθένης δήλωσε για τις μεταγραφές: «Χαίρομαι που καλωσορίζω στην ομάδα δυο παιδιά που κατάγονται από το χωριό και περιμένω να βοηθήσουν όσο μπορούν την ομάδα».

Παράλληλα η ομάδα του Αγ. Γεωργίου παρουσίασε το νέο σήμα της, ενώ παρουσιάστηκαν και τα νέα εισιτήρια διαρκείας της ομάδας τα οποία έχουν και το σχόλιο «στηρίζω την ομάδα μου».

Ο αντιπρόεδρος του Α.Ο «ΑΠΟΛΛΩΝ» κύριος Παπαδόπουλος Αθανάσιος δήλωσε τα εξής: «Από σήμερα ξεκάνει και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα αγωνιστική περίοδο τα οποία αποφασιστικέ να κυμαίνονται στην τιμή των 20 € για να είναι πιο προσιτά στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει  την ομάδα. Αποφασίσαμε να έχουμε μια τιμή αρκετά χαμηλή σεβόμενοι πλήρως τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που περνάμε όλοι μας και καλούμε όλο τον κόσμο να είναι κοντά μας στηρίζοντας την νέα προσπάθεια που κάνουμε.

Τέλος ανακοινώθηκε η συνεργασία με την αθλητική εταιρία “Ginova” που θα ντύνει το αντρικό τμήμα της ομάδας για την επόμενη χρόνια.

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Παπαρέντης Δημήτριος σχολίασε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μπορούμε να παρέχουμε στους ποδοσφαιριστές που θα βοηθήσουν στην νέα αγωνιστική περίοδο ένα προπονητικό υλικό υψηλής ποιότητας θέλοντας να τους ευχαριστήσουμε για την επιλογή να αγωνιστούν και  να βοηθήσουν την φετινή χρονιά την ομάδα μας».