ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ο Α.Σ. Νηρέας Βέροιας προσκαλεί νέους ποδοσφαιριστές

Στον απόηχο της μεγάλης επιτυχίας της παιδικής ομάδας (δευτεραθλήτρια 20014-15 ), της αξιόλογης πορείας της ανδρικής (Α2 κατηγορία), και των εξαιρετικών μεταγραφών αθλητών του συλλόγου σε ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ προσκαλεί νέους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν φιλόδοξους στόχους για διακρίσεις και όραμα μια σημαντική ποδοσφαιρική καριέρα να ενταχθούν στις ομάδες του ΝΗΡΕΑ, ο οποίος με συνέπεια, μεθοδικότητα και προγραμματισμό οργανώνεται  δυναμικά και για την νέα αγωνιστική χρονιά, κατά την οποία φιλοδοξεί να πετύχει ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις.

Έχοντας εξασφαλίσει την συνέχεια της άριστης συνεργασίας με τον διακεκριμένο γυμναστή - προπονητή ποδοσφαίρου κ. Ιωάννη Παυλίδη, καθώς και την υποστήριξη στην υλοποίηση των στόχων του από την  ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ο ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ εγγυάται αξιόπιστη, ολοκληρωμένη και συστηματική  προπονητική προετοιμασία στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας, παρέχοντας στους αθλητές του πέντε (5) γήπεδα χόρτου, ένα (1) γήπεδο 5Χ5, σάουνα, κολυμβητήριο, αίθουσα βαρών και οργάνων και αίθουσα διδασκαλίας με σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα.

Η πρόσκληση του συλλόγου απευθύνεται σε όλους όσοι έχουν διάθεση να προπονηθούν και να αγωνιστούν με σοβαρότητα, ήθος και επιμέλεια. Το ποδοσφαιρικό ταλέντο του καθενός είναι αρμοδιότητα  και υποχρέωση του συλλόγου να το καλλιεργήσει με ορθές πρακτικές, να το αναδείξει με αγωνιστικές επιτυχίες,  να το υποστηρίξει  και να το προωθήσει σε ανώτερα επίπεδα με κατάλληλες ενέργειες.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΕΜΠΙΣΤΕΥΣΟΥ ΤΟΝ ΝΗΡΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΦΙΛΟΔΟΞΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ Α.Σ. ΝΗΡΕΑ ΒΕΡΟΙΑΣ

Tην Δευτέρα 03 Αυγούστου, ώρα 18.00΄, στις γηπεδικές εγκαταστάσεις των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Βέροιας ξεκινά η προετοιμασία της παιδικής, εφηβικής-ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου του Α.Σ. ΝΗΡΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  2331075494 , 6972736757