ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Συμφώνησε με Ιωακειμίδη, απέκτησε δύο νεαρούς!

Κοντά στην ολοκλήρωση του φετινού μεταγραφικού της σχεδιασμού βρίσκεται η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, η οποία προχώρησε στην απόκτηση δύο νεαρών ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

Ο λόγος για τον 17χρονο επιθετικό Νίκο Παντζαρτζίδη που αγωνιζόταν στον Άτλαντα Ζερβοχωρίου και τον 15χρονο μέσο Δημήτρη Δίντση που φορούσε την φανέλα της ΑΕ Χαρίεσσας.

Παράλληλα, οι «κυανόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 28χρονο πορτιέρο Σωτήρη Ιωακειμίδη (φωτο), ο οποίος μέσα στα επόμενα 24ωρα θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Ναουσαίους.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση του ΦΑΣ είχε καταλήξει αρχικά για την θέση του τερματοφύλακα στον Γιώργο Ηλιάδη που ανήκει στον Αχιλλέα Νάουσας, αλλά δεν θέλησε να αφήσει την συμπολίτισσα ομάδα χωρίς γκολκίπερ και τελικά προτίμησε να στραφεί στον έμπειρο Ιωακειμίδη, ο οποίος πέρσι υπερασπιζόταν την εστία της πρωταθλήτριας Ειρηνούπολης.

Με την απόκτηση του Ιωακειμίδη οι «κυανόλευκοι» συνθέτουν ένα από τα καλύτερα δίδυμα τερματοφυλάκων στην κατηγορία, αφού πριν λίγο καιρό έκαναν δικό τους και τονΛιακόπουλο από την Χαρίεσσα.