ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Τριπλό μεταγραφικό "χτύπημα" από τον Άραχο!!

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο φετινό μεταγραφικό παζάρι της ΕΠΣ Ημαθίας η νεοφώτιστη στην Α1 κατηγορία, Ποντιακή Νεολαία Αράχου!

Οι «κυανέρυθροι» ολοκλήρωσαν τρεις ακόμα δυνατές μεταγραφικές κινήσεις που ισχυροποιούν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ τους ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν!

Το «μπαμ» έγινε με την απόκτηση του 32χρονου επιθετικού Ευγένη Κίτσα (στην φωτο με το νέο του προπονητή Σάκη Παγγούρα) από τον Ολυμπιακό Χερσονήσου, ο οποίος έχει διαγράψει μια σημαντική καριέρα αφού εκτός από την ομάδα της Κρήτης αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Παναιτωλικό, Πλατανιά, Αιγάλεω και Καλαμάτα!

Ο Κίτσας μάλιστα θα είναι συμπαίκτης για πρώτη φορά με τα αδέρφια του Κώστα και Λευτέρη στην ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο παρελθόν και ο πατέρας τους, Δημήτρης!

Εκτός από τον Κίτσα, η ομάδα του Αράχου προχώρησε σε δύο ακόμα σημαντικές κινήσεις, αποκτώντας τον 31χρονο αμυντικό Λάμπρο Μαγγανάρη από την ΑΕ Αλεξάνδρειας και ολοκληρώνοντας και τυπικά την μεταγραφή του 32χρονου γκολκίπερ Νίκου Μεντεσίδη από την ΑΕ Καψόχωρας, για την οποία σαν ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας.