ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις στον ΑΣ Ειρηνούπολης

Μετά τον Γιάννη Βαλδήρ που ανανέωσε την συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο με τον ΑΣ Ειρηνούπολης, έχοντας πλέον διπλό ρόλο (παίκτης και βοηθός προπονητή), σειρά πήραν άλλοι δύο αμυντικοί που αγωνίστηκαν πέρσι με επιτυχία στην ομάδα.

Ο λόγος για τους Κώστα Τενεκετζί και Γιώργο Τζεϊρανίδη, οι οποίοι συμφώνησαν να παραμείνουν και τη νέα αγωνιστική σεζόν στην ομάδα, ενώ αναμένεται να τους ακολουθήσουν και οι ακραίοι οπισθοφύλακες Αργυρίου και Συμεωνίδης ώστε να διατηρηθεί ο περσινός αμυντικός κορμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα της Ειρηνούπολης βρίσκεται και ο χαφ Κουκουράκης, ενώ αντίθετα δεν υπολογίζονται για την επόμενη σεζόν οι Πέτγαζλης και Σαμψωνίδης.

Ήδη αποτελούν παρελθόν ο έμπειρος Λαμπριανίδης και ο νεαρός Γκελοσάνι που έχουν υπογράψει στον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, όπως και ο πολύπειρος επιθετικός Χρήστος Καραγιάννης που συμφώνησε με ομάδα της Πέλλας.

Ερωτηματικό αποτελούν οι περιπτώσεις των Ιωακειμίδη και Μανδάλη καθώς δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα το αν θα παραμείνουν ή όχι στο έμψυχο δυναμικό.

Με όλα αυτά τα δεδομένα, η ομάδα θα χρειαστεί σίγουρα ενίσχυση και για τον λόγο αυτό θα προχωρήσει στην απόκτηση 10 περίπου ποδοσφαιριστών, με τους περισσότερους από αυτούς να αγωνίζονται στο κέντρο και στην επίθεση.