ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ενθουσιασμός στην Ποντιακή Νεολαία Αράχου!

Το απόγευμα της Τρίτης 28 Ιουλίου ξεκινάει η προετοιμασία της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου για τη νέα αγωνιστική σεζόν που θα βρει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Οι «κυανέρυθροι» θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο γήπεδο του Αράχου, η οποία αναμένεται να διεξαχθεί μπροστά σε πολύ κόσμο μιας και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος στις τάξεις των φίλων της ομάδας!

Αυτό μπορεί να το διαπιστώσει κανείς και από την πολύ μεγάλη κίνηση που υπάρχει στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία στην κυριολεξία εξαντλούνται και θα δώσουν μια οικονομική ανάσα στην διοίκηση, η οποία λόγω της οικονομικής κατάστασης στη χώρα τα διαθέτει στην πολύ χαμηλή τιμή των 20 ευρώ.

Ολοκληρώνονται τα έργα

Όσον αφορά τις βελτιωτικές εργασίες που γίνονται στο γήπεδο του Αράχου, αυτές ολοκληρώνονται σιγά σιγά και ήδη έχουν τελειώσει οι παρεμβάσεις στον αγωνιστικό χώρο και στους πάγκους των ομάδων, ενώ συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι εργασίες για την επέκταση των αποδυτηρίων.

Δυνατά φιλικά

Η ομάδα του Αράχου έχει προγραμματίσει δέκα φιλικά παιχνίδια στα πλαίσια της προετοιμασίας της, τα περισσότερα από τα οποία θα είναι με δυνατούς αντιπάλους όπως η Νάουσα, το Μακροχώρι, ο Διαβατός, τα Τρίκαλα, η Μελίκη και η ομάδα Κ20 της Βέροιας.

Οι ακριβείς ημερομηνίες θα γίνουν γνωστές τις επόμενες ημέρες από την διοίκηση της ομάδας.

Συνεχίζονται οι προσθήκες

Πολλές και σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις πραγματοποίησε η Ποντιακή Νεολαία Αράχου, ωστόσο οι άνθρωποι της διοίκησης δεν σταματούν εδώ. Σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιήσουν 4 ακόμη προσθήκες, με τις οποίες θα ολοκληρώσουν το φετινό ρόστερ της ομάδας!

Πιο συγκεκριμένα, θα κινηθούν για την απόκτηση ενός τερματοφύλακα, ενός αμυντικού, ενός χαφ και ενός επιθετικού.

Οι μέχρι στιγμής παίκτες που αποκτήθηκαν από τους «κυανέρυθρους» είναι οι εξής:

Κύρου (τερματοφύλακας από Μακροχώρι), Μουσιόπουλος (αμυντικός από ομάδα της Πέλλας), Τόζογλου (επιθετικός από ομάδα της Πέλλας), Νικολόπουλος (δεξί μπακ από Κλειδί), Πιπιλιάρης Κ. (επιθετικός από Καψόχωρα), Κίτσας Κ. (επιθετικός από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Κίτσας Λ. (αριστερό μπακ από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Τζέπης (χαφ από ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας), Παπαδόπουλος Σ. (χαφ από Κλειδί).

Όσον αφορά τον πολύπειρο Σάκη Δεμιρτζόγλου, η υπόθεσή του παραμένει στάσιμη και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το αν θα παραμείνει ή όχι στην ομάδα.