ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Κλείνει χαφ και επιθετικό - Τελειώνει του Καφέ

Μετά την απόκτηση του Γρηγόρη Ηλιάδη, για την οποία πρώτοι ενημερωθήκατε από το kerkidasport.gr, οι ιθύνοντες του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ κινούνται για την ολοκλήρωση μίας ακόμη μεταγραφικής κίνησης.

Οι «κυανόλευκοι», όπως τονίσαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ μας, έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με έναν χαφ που αγωνιζόταν σε ομάδα που πρωταγωνίστησε στο περασμένο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ και στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας θα ανακοινώσουν και επίσημα την απόκτησή του.

Από εκεί και πέρα, οι Ναουσαίοι θα κινηθούν για την απόκτηση ενός φορ κρούσης, ενώ θα προσθέσουν στο ρόστερ τους και 2-3 νεαρούς παίκτες που ξεχώρισαν από ομάδες της γύρω περιοχής.

Τα τυπικά για Καφέ

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Δημήτρη Καφέ, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται στην Χαλκιδική όπου διατηρεί μια προσωπική επιχείρηση. Αυτό που απομένει είναι να επιστρέψει ο έμπειρος επιθετικός στην Ημαθία για να υπογράψει και το νέο του συμβόλαιο.

Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΦΑΣ και ο 24χρονος μέσος Βαγγέλης Αβραμόπουλος.

Στις 27 Ιουλίου η «πρώτη»

Το απόγευμα της Δευτέρας 27 Ιουλίου αρχίζει και επίσημα η νέα αγωνιστική περίοδος για την ομάδα της ΝΑΟΥΣΑΣ. Ο καινούργιος προπονητής Δημήτρης Χαλκιάς και οι ποδοσφαιριστές του θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο της πόλης, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για το νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΗ.

Το μέχρι στιγμής ρόστερ

Αυτή τη στιγμή το έμψυχο δυναμικό των «κυανόλευκων» αριθμεί 23 ποδοσφαιριστές. Αυτοί είναι οι εξής:

Τερματοφύλακες: Λιακόπουλος, Κίτσος, Σπαθάκης, Βότσης, Μπουμπουλέντρας.

Αμυντικοί: Παπατάνος, Γκέτσος, Παρηγορίδης, Βλαχοδήμος Ζ., Κοσμάς, Περηφανόπουλος, Ηλιάδης, Πέικος, Ζούρκος.

Χαφ: Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Νίκου, Ίντος, Αβραμόπουλος, Ιτσκάρας Ν., Βλαχοδήμος Α.

Επιθετικοί: Συμπεθέρης, Παπαδής.