ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Δεν προχώρησε με τους υποψήφιους προπονητές

Τρεις περιπτώσεις υποψήφιων προπονητών για να αναλάβουν την τεχνική ηγεσία της ομάδας τη νέα αγωνιστική σεζόν εξέταζε η διοίκηση του ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ, ωστόσο καμία από αυτές δεν προχώρησε.

Φαβορί για τον «κυανόλευκο» πάγκο ήταν ο Νίκος Παπανώτας, πρώην τεχνικός της Θύελλας Φιλώτα, από τον οποίο χθες Δευτέρα (15/06) οι Ναουσαίοι περίμεναν την οριστική του απάντηση. Ωστόσο ο Ημαθιώτης προπονητής τηλεφώνησε στον πρόεδρο Απόστολο Μπέκα και ζήτησε λίγες μέρες παράταση καθώς βρίσκεται σε επαφές και με ομάδα Γ’ Εθνικής. Ο πρόεδρος του ΦΑΣ ευχαρίστησε τον Παπανώτα αλλά του είπε ότι δεν μπορεί να περιμένει περισσότερο μιας και θα πρέπει να τρέξει ο προγραμματισμός της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, υπήρξε η περίπτωση του Χρήστου Τερζίδη αλλά και αυτή δεν προχώρησε καθώς ο έμπειρος τεχνικός δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων (άνοιξε μια εταιρία στην πόλη της Νάουσας), να αναλάβει μια ομάδα με τις απαιτήσεις που έχει η ΝΑΟΥΣΑ.

Τρίτη περίπτωση ήταν αυτή του Δημήτρη Χριστοφορίδη, όμως ούτε και αυτή είχε θετική κατάληξη μιας και ο νεαρός τεχνικός δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν θα συνεχίσει ή όχι στα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ και έτσι η διοίκηση του ΦΑΣ δεν ήταν διατεθειμένη να περιμένει περισσότερο.

Πάντως, το θέμα προπονητή θα ξεκαθαρίσει σίγουρα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τους ιθύνοντες της ομάδας να βρίσκονται σε επαφές με αρκετούς τεχνικούς. Να σημειωθεί ότι, μεταξύ άλλων ακούστηκε και το όνομα του πρώην ποδοσφαιριστή της ΒΕΡΟΙΑΣ και του ΠΑΟΚ, Γιώργου Κουλακιώτη!