ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άραχος: Πήρε Κουσιάδη, ραντεβού με Δεμιρτζόγλου

Σε πρωταθλήτρια των μεταγραφών εξελίσσεται μέχρι στιγμής η νεοφώτιστη στην Α1 κατηγορία της ΕΠΣ Ημαθίας, Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Οι «κυανέρυθροι» πραγματοποίησαν την 6η μεταγραφική τους κίνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, αποκτώντας και τον 23χρονο αμυντικό – μέσο Δημήτρη Κουτσιάδη από τον Άρη Π. Σκυλιτσίου, μετά από εισήγηση του προπονητή Σάκη Παγγούρα που τον είχε σαν παίκτη στο Διαβατό.

Τα πέντε προηγούμενα αποκτήματα του Αράχου είναι ο 21χρονος τερματοφύλακας Γιώργος Κύρου, ο 22χρονος αμυντικός Πόλυς Τόζογλου, ο 20χρονος αμυντικός Αλέξης Νουσιόπουλος, ο 19χρονος αμυντικός Γιώργος Νικολόπουλος και ο 23χρονος επιθετικός Κώστας Πιπιλιάρης.

Από εκεί και πέρα, η διοίκηση της ομάδας θα συναντηθεί αύριο με τον «στυλοβάτη» της περσινής ανόδου, τον πολύπειρο μέσο Σάκη Δεμιρτζόγλου, για να συζητήσουν το ενδεχόμενο της παραμονής του και τη νέα αγωνιστική σεζόν, κάτι που αυτή τη στιγμή φαντάζει αρκετά πιθανό.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η ομάδα του Αράχου θα προχωρήσει σε ακόμη 5-6 μεταγραφικές κινήσεις και ήδη έχουν γίνει επαφές με τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο. Ωστόσο οι ανακοινώσεις θα γίνουν με την επίσημη έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.