ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Άδοξο τέλος ελέω… Καρασαββίδη στην ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ!

Άδοξο τέλος είχε η σημερινή Γενική Συνέλευση της ΑΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και αυτό εξ’ αιτίας της διαφωνίας που είχαν ο νυν πρόεδρος Κώστας Κουρελάτος με τον υποψήφιο αντικαταστάτη του Δημήτρη Σαμαρά, για το θέμα προπονητή!

Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για να συμπληρωθεί το Δ.Σ. από κάποιους νέους ανθρώπους αλλά και για να γίνει αλλαγή στην κεφαλή του συλλόγου, μετά την επιθυμία του Δ. Σαμαρά να αναλάβει την θέση του προέδρου αντί του στην θέση του Κ. Κουρελάτου.

Αφού έγινε ο οικονομικός απολογισμός ο οποίος και εγκρίθηκε, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η ομάδα δεν χρωστάει σχεδόν σε κανέναν, με εξαίρεση ένα πρόστιμο στην ΕΠΣ Ημαθίας το οποίο είναι σε ρύθμιση και ένα ποσό σε δύο ακαδημίες της περιοχής της Αλεξάνδρειας για μεταγραφές που έγιναν από αυτές τις ομάδες την περασμένη περίοδο. Το συνολικό ύψος του χρέους ανέρχεται στα 1750 ευρώ.

Ακόμη, για το που θα περπατήσει η ομάδα κατά τη μεταγραφική περίοδο το σώμα κατέληξε στο να κρατηθεί ο βασικός κορμός και να ενισχυθεί με 4-5 έμπειρους παίκτες για το πρωτάθλημα της Α1, ενώ συγχρόνως να δουλέψει πάνω σε νεαρά παιδιά.

Ωστόσο δεν υπήρξε συνεννόηση για να βγει ένα ασφαλές συμπέρασμα και να καταλήξουν κάπου, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι ανά δύο λεπτά παραιτούνταν και από ένα μέλος της μέχρι τώρα διοίκησης, επικαλούμενο το καθένα τον δικό του λόγο!

Στο τέλος και μετά από τα όσα ειπώθηκαν αλλά και τις διαφωνίες που υπήρξαν, ο Κώστας Κουρελάτος πείστηκε να παραμείνει σαν μέλος στο Δ.Σ., όμως πέντε λεπτά πριν τη λήξη της Γενικής Συνέλευσης άλλαξε άποψη, κάτι που απέφερε την αποχώρηση του Δ. Σαμαρά ο οποίος δεν δέχθηκε να αναλάβει την προεδρία!

Όπως προαναφέραμε, η βασική διαφωνία του νυν προέδρου Κώστα Κουρελάτου και του υποψήφιου προέδρου για το νέο Δ.Σ. Δημήτρη Σαμαρά, είχε να κάνει με τον προπονητή που θα έχει η ομάδα τη νέα περίοδο, αφού ο Κουρελάτος δεν επιθυμεί την παραμονή του Κυριάκου Καρασαββίδη, κάτι που βρίσκει αντίθετο τον Σαμαρά!

Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης Γιώργος Θεοχάρης πρότεινε να βρεθούν το συντομότερο τα μέλη της νυν διοίκησης, ωστόσο η ημερομηνία της νέας συνάντησης έμεινε στον «αέρα» και είναι άγνωστο πότε θα πραγματοποιηθεί.