ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Χάνει τον Τουμαρά το Ροδοχώρι;

Συνεχίζεται ο προγραμματισμός για τη νέα αγωνιστική σεζόν στην ομάδα του Ροδοχωρίου, η οποία μέχρι στιγμής ενισχύθηκε σημαντικά με τις προσθήκες των Ουέλινγκτον, Μπάκανου και του νεαρού αμυντικού Γιάτσου, ενώ θα προχωρήσει στην απόκτηση 2-3 ακόμη έμπειρων παικτών.

Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρξει και μια σοβαρή απώλεια από το περσινό ρόστερ, καθώς ο ικανός χαφ Κώστας Τουμαράς εξέφρασε την επιθυμία του να αποχωρήσει, θέλοντας να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του χωριού του (Μαρίνα) ως παίκτης - προπονητής! Σήμερα θα υπάρξει συνάντηση του έμπειρου ποδοσφαιριστή με τους ανθρώπους της διοίκησης του Ροδοχωρίου για να ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα.

Από εκεί και πέρα, στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας παρέμειναν οι Θεοδοσιάδης Δημήτρης και Αλέξανδρος, Αλμαλιώτης Ν. και Ευθυμιάδης, που ανανέωσαν την συνεργασία τους, ενώ σήμερα είναι προγραμματισμένο ραντεβού και με τον Παπαλεξίου για να συζητηθεί η παραμονή του στην ομάδα.

Να σημειωθεί ότι η διοίκηση έδωσε προθεσμία μέχρι τις 15/06 στους ποδοσφαιριστές, ώστε να ενημερώσουν αν κάποιοι από αυτούς δεν θέλουν να συνεχίσουν στην ομάδα (μέχρι σήμερα δεν υπήρξε κανένας που να το έπραξε αυτό).